Jj, takže myslíte, že jsem k tomu mohla přispět sklápěním “uší”? No ono je to ve finále jedno. Dnes jsem to šla jen zkouknout…a opět 52 st. C. Naivně jsem si přála, že se přes noc třeba čidlo umoudří.😀
To asi ne, nám se taky sklápějí uši, na zimu to teda vypínáme, v létě klasika zamknu a zrcátka zaklapnou. Já to jedno jen někdy násilně sklopím za jízdy…taky nám to jednou blblo, manžel to nějak vydloub a rozkaz zněl, uvařit… hele nevím jestli si ze mě dělal srandu, to on rád, ale většinou se poradí na citroën fórech, oni ty stejný auta mají stejný mouchy…
Mop - Xiaomi Deerma, mám ten nejtrapnější. Protože je hezký aj s košťátkem a stěrkou a tak. Ždíme se vytažením rukojeti. Má takovou záhadnou houbu, která sebere z podlahy vše, nikdo neví, kde se prodávají náhradní, ale ani po roce nepotřebuju… je tvrdá, změkne po vložení do vody. Kamínky a bahno od psa ji nepoškodily. Hlavice se nevejde do běžného kyblíku. Ale mají dalších x modelů i s kyblíky a stříkátky a bla bla… koupila jsem jako pokus, jak je to pevné. Je. Jak sviňa, na tak nízkou částku. Ta houba nenechává mokrou podlahu. Je to záhada. Akta X. Problém je, že to je pro malý lidi. Že by jako mělo uklízet děcko, co je nižší než já, ale neuklízí, neuklízí vůbec.
Tu houbu jsem jinde neviděla, hned bych si to koupila. Viděl někdo tu houbu?
Hele já si kdysi kupovala takovou houbu(celé koště,modrou) a možná to bylo v Bille? a nebo bych zkusila na Temu a podobných…
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 17.02.2024, 11:23:26
Jiný materiál, ale díky, protože ta firma dělá i z PVA a to je víc podobné, mají i nějaké s plastovými cvakátky, tím se to na mop nandá… díky! Chci mít zásobu. Až vymyslím, jak dát delší rukojeť, tak bude bezkonkurenční.
Prosím, má někdo zkušenost s postřikem na kadeřavost broskvoní, pomůže to? A jak často aplikovat? Děkuju.
Taky s tím bojuju, drvodělka snad poradí, já propásnu to stádium “myšího ouška” prostě na pupen, buď jsem v práci nebo není sucho, fouká jako prase, zrovna včera jsem na to pomyslela…ale hvízdla jsem to i na listy…používám kuprikol. Jedna broskev už umřela, druhá stále prosychá.., pak ty kadeřavé listy obírám, pálím, a koncem letá je to docela dobré…
Jiný materiál, ale díky, protože ta firma dělá i z PVA a to je víc podobné, mají i nějaké s plastovými cvakátky, tím se to na mop nandá… díky! Chci mít zásobu. Až vymyslím, jak dát delší rukojeť, tak bude bezkonkurenční.
Rukojeť byla teleskopická, tak vyndat vrchní díl a do spodního dílu dát násadu odpovídající tloušťky a délky.
u nás hodně bojujeme s monoliozou… Krásně zabíral postřik Horizon… ale ten se už druhý rok nesmí prodávat “malopěstitelům” co nemají papír na práci s jedy… A tak jsem loni přišla o mladou sakurku a asi i mirabelu…
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 17.02.2024, 16:45:15
A zkoušeli jste koupit v zahraničí? Někdy se tam píše “nákupem kupující prohlašuje, že je držitel…”. Kvůli tamtomu do ostřikovačů (autí) po mně chtěli IČ, ale jiný obchod zase ne… Asi jiný název, ale podle té látky.
A zkoušeli jste koupit v zahraničí? Někdy se tam píše “nákupem kupující prohlašuje, že je držitel…”. Kvůli tamtomu do ostřikovačů (autí) po mně chtěli IČ, ale jiný obchod zase ne…
to mě nenapadlo. Ale snad by mělo zabrat Belanty nebo jak se to jmenuje. Vyzkoušíme… A to nemám postřiky na zahradě ráda, ale jinak bychom byli bez višní a všeho podobného…
Já koupila nějaký přípravek od Agro, včera foukalo, tak to nešlo, dnes jsem to jen namíchala, protože ráno pršelo a pak jsem se pustila do úpravy skalky a moc jsem se do toho zabrala, už je tma. Tak snad zítra. Potřebuju si udělat ochoz kolem pergoly, manžel tam naskládal obrovské kameny a udělal tam skalku, ale nic tam neroste, jen mech. Už zbývá přestěhovat poslední kámen, ale s ním nehnu, tak musím počkat na kluky.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.02.2024, 18:01:18
Na broskvoně už je skoro pozdě, aspoň u nás v nížině, stříkala jsem už před deseti dny. Ono i myší ouško je už moc, chce to takový náznak toho, že pupen už ožil. A další postřik na podzim po opadu listí. Stříkám Championem.
Na broskvoně už je skoro pozdě, aspoň u nás v nížině, stříkala jsem už před deseti dny. Ono i myší ouško je už moc, chce to takový náznak toho, že pupen už ožil. A další postřik na podzim po opadu listí. Stříkám Championem.
My jsme Jeseníky, kolegové mně říkali, že teď právě je vhodná doba, sami to dělali tento týden. Na stromě zatím nevidím vůbec nic.