Po 20 letech je Vám vzato garantství, s uvedením směšného a zcela zcela irelevantního důvodu. Agenda by se měla nějak předat. Pokud chce nový garant udělat radikální změny ve všem, tak předpokládám, že nejvíce info mohu poskytnout já. Takže se hlasovalo o termínu schůze - účast více lidí, termínů navrženo asi +- 20. Já jsem dala VŠEM vědět, že nemůžu tehdy a tehdy z důvodu zkoušení. A na kdy si odhlasovali schůzi? No, ano, přesně na čas, kdy já mám zk. povinnosti. Pěkné dnešní probuzení jsem měla…🤮
Edit: Ano, nemohla jsem ten jediný termín, který byl dnes vybrán.
Po 20 letech je Vám vzato garantství, s uvedením směšného a zcela zcela irelevantního důvodu. Agenda by se měla nějak předat. Pokud chce nový garant udělat radikální změny ve všem, tak předpokládám, že nejvíce info mohu poskytnout já. Takže se hlasovalo o termínu schůze - účast více lidí, termínů navrženo asi +- 20. Já jsem dala VŠEM vědět, že nemůžu tehdy a tehdy z důvodu zkoušení. A na kdy si odhlasovali schůzi? No, ano, přesně na čas, kdy já mám zk. povinnosti. Pěkné dnešní probuzení jsem měla…🤮
Jestli jsem to pochopila dobře, jde o fakultu. Poslechněte si ……můžete začít na 4:30 minutě. Pracovní název - Kam mizí akademické peníze?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 07.02.2024, 11:50:55
Ne ne, ta schůzka se konat bude, to je jisté. Oni jen nechtějí, abych se jí zúčastnila já. Každopádně toto už samozřejmě není náhoda a za posledních de fakto pár dní je to prostě “náhoda” za “náhodou”…👎
Ale musela jsem si překopat program, říct to přísedící, přes univerzitní rozvrhářku změnit rezervaci místnosti…a v neposlední řadě poprosit studenty, respektive oznámit jim změnu a za tuto změnu se omluvit. Naštěstí to vše vyšlo.
Ale musela jsem si překopat program, říct to přísedící, přes univerzitní rozvrhářku změnit rezervaci místnosti…a v neposlední řadě poprosit studenty, respektive oznámit jim změnu a za tuto změnu se omluvit. Naštěstí to vše vyšlo.
No, paráda 👍 A oni to vědí, že tam nakonec přijdeš? Nebo to bude překvápko?
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 07.02.2024, 17:53:22
Nechcu Vám do toho kecat, jo, ale proč řešíte diktafon, proč se s nimi ještě vůbec bavíte. Mám takovou teorii - pokud se na někoho vztekám, mstím se, chci cca zadostiučinění (ale i jen třeba se hádám, nadávám, zvyšuji hlas,…), zároveň jsem slušný člověk, citlivý, hodný nebo jak to říct, tak pak ta má činnost bude bolet víc mě. Svině se oklepe a jde dál. Já si to nepříjemno budu pamatovat… třeba i navždy.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.02.2024, 17:57:00
Máte pravdu…
Ale já si nemám kde a jak zapsat výuku. Musela bych to zde složitě vypisovat. Momentálně mám v podstatě výuku vyblokovanou…a na té schůzi se toto má řešit.
Jako že jasně, že ideální by bylo tak ok, tak si výuku nezapíšu…jenže to neprojde…a oni jsou schopni mě bez mé účasti zapsat přesně tam, kde zapsaná být nechci atd.
Hmmm, čím dál tím lépe to vedu: Teď mi volal automechanik. Závada na autě “baj vočko” za 80k. To je cena nové ojetiny a já samozřejmě teď na opravu nemám… Nic, zatím to jezdí, takže nezbývá než jezdit a modlit se.🙏
Hmmm, čím dál tím lépe to vedu: Teď mi volal automechanik. Závada na autě “baj vočko” za 80k. To je cena nové ojetiny a já samozřejmě teď na opravu nemám… Nic, zatím to jezdí, takže nezbývá než jezdit a modlit se.🙏
Jani, a ty jsi tu původní opravu nereklamovala? Vždyť jsi psala, že ti to nejspíš posr…v tom servisu.
Po pravdě, pár pokut za rychlost jsem už schytala…tak jsem se snažila jezdit ukázněně. Ale já nevím, zda je to JEN tímto. Akorát další velký problém…😟
Fíkovnice nic mi do toho není, ale co že vám to řekli v tom servisu? Jak málo protáčela? Co to je za nesmysl? Nejezdíte spíš krátké vzdálenosti? Tam by možná mohl být teoreticky nějaký malý vliv, ale jinak co tedy je za závadu v tom autě. Vyjádřil se servis konkrétně? Co budou měnit? Přidřelo se něco? Vidíte kam vede ta důvěra v lidi..😐 Přesně tomuhle jsem se tady na diskuzi potichu smál,jak jste si tu notovali o tom kde komu v servisu věříte a že by oni nikdy..Taky ty ceny co? Fíkovnice a vy máte nové či jeté vozidlo?