Aktuálně: 3 738 inzerátů211 445 diskuzních příspěvků18 264 uživatelů

Všeobecný pokec

Sardullah
Sardullah 30.01.2024, 14:35:13 xxx.xxx.29.244

Syn má artritidu… CBD zkoušel na bolesti- účinek žádný, THC velké bolesti zmírní.

Fikovnice
Fikovnice 30.01.2024, 14:36:08 xxx.xxx.62.165
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.01.2024, 14:35:13

Mně ale THC pomohlo jen dočasně, bohužel…

Buggyra
Buggyra 30.01.2024, 14:45:30 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Víte, co mám ten dojem? Že oni dávají cajti lízat jen mladejm a podezřelejm. Tedy spoléhám na to…😀😛

Ba né, tuhle měli akci a nechávali dejchat i o generaci starší příbuzenstvo. Ve felicii.

Fikovnice
Fikovnice 30.01.2024, 14:52:45 xxx.xxx.62.165
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.01.2024, 14:45:30

Tak to jsi mě vyděsila…

Počkej, ale to já taky už víckrát dejchala. Test na drogy je lízací…

efe
efe 30.01.2024, 15:08:30 xxx.xxx.199.5
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 30.01.2024, 14:28:22

Díky Jani, to asi nemusíš, přečetla jsem toho celkem dost. No prostě to zkouším, uvidím, nemám co ztratit. 

efe
efe 30.01.2024, 15:09:43 xxx.xxx.199.5
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.01.2024, 14:35:13

Mě právě netrápí klouby, ale bolest měkkých tkání, tam si říkám, že by to mohlo pomoct třeba na uvolnění. Nechci totiž jíst pravidelně myorelaxanty…

Varaxi
Varaxi 30.01.2024, 15:24:58 xxx.xxx.191.80

Lízací pozitivní test na drogy lze celkem snadno rozporovat. Pak sice strávíte pár hodin na psychiatrické léčebně nebo lékařském zázemí záchytky, ale riziko, že Vám najdou na oficiálních a průkazných testech nelegální látky po užití běžně dostupných CBD kapek je opravdu minimální. 

Sarah01
Sarah01 30.01.2024, 16:34:28 xxx.xxx.162.253

No, já jsem ráda, že mě ještě nekontrolovali, protože jsem minulý týden přišla na to, že mám 4 měsíce prošlou technickou. 😂🤪 A to jsem prosím za tu dobu byla několikrát v Polsku, v Praze a v Ostravě. Ale žila jsem v sladké nevědomosti. Jakmile jsem to zjistila, tak jsem se bála jet i do práce, protože kdybych policajty jen okem zahlídla, tak by na mě hned poznali, že něco není v pořádku. 😄

Sardullah
Sardullah 30.01.2024, 17:07:34 xxx.xxx.29.244
Sarah01:

No, já jsem ráda, že mě ještě nekontrolovali, protože jsem minulý týden přišla na to, že mám 4 měsíce prošlou technickou. 😂🤪 A to jsem prosím za tu dobu byla několikrát v Polsku, v Praze a v Ostravě. Ale žila jsem v sladké nevědomosti. Jakmile jsem to zjistila, tak jsem se bála jet i do práce, protože kdybych policajty jen okem zahlídla, tak by na mě hned poznali, že něco není v pořádku. 😄

Tak mě před pár lety s propadlou technickou chytili…začala jsem se pěkně rozčilovat, že tohle má na starosti manžel, že on taky očekává teplou večeři a že teda, když on neudělal technickou, tak já teda přestávám dělat večeře a dejte mi pořádnou pokutu, hned mu to dám k proplacení… taková ostuda… no to si za rámeček nedá, co mu řeknu…,, no asi se policajtům mého manžela zželelo a pustili mě bez pokuty.

Orionka (neregistrovaný) 30.01.2024, 18:38:33 xxx.xxx.64.54
Sarah01:

Takhle kdysi na mém autě taky policajt poznal na první pohled, že něco nebude v pořádku. Na téčku křižovatce jsem dávala přednost a libovala si - ještě že zastavují v opačném směru, než chci jet. Zatímco jsem čekala a dávala přednost autům na hlavní, policajt přešel přes silnici s výrazem - tebe si vychutnám. Tak jsem přehodila blinkr a odjela mu na druhou stranu. Jen jsem sledovala v zrcátku, jestli pojede za mnou. Objela jsem půl světa a trnula, aby na dalším příjezdu do města nestáli taky.

Verun
Verun 30.01.2024, 19:14:42 xxx.xxx.220.12
Varaxi:

Lízací pozitivní test na drogy lze celkem snadno rozporovat. Pak sice strávíte pár hodin na psychiatrické léčebně nebo lékařském zázemí záchytky, ale riziko, že Vám najdou na oficiálních a průkazných testech nelegální látky po užití běžně dostupných CBD kapek je opravdu minimální. 

https://www.youtube.com/watch?v=Uj3tyPlhGAA

…já vám to říkala, si pak vzpomeňte, až budete čurat na oficialní papírek😉

ono většinou to CBD je méně účiné,když není ve fullspektru, ale jak říká odkaz, každý to máme  individuálně. 

Jinak já tu kytku miluju, mám jednu každý rok, jen tak. Mast nedělám a nehulím. škoda. 😂

Sarah01
Sarah01 30.01.2024, 19:34:15 xxx.xxx.162.253

Dokázal by mně tady poradit někdo ohledně energií?  Asi to nebudu psát všechno přímo sem, nemusí to být veřejné, ale mám problém s dodavatelem a chtěla bych jít jinam, ovšem mám smlouvu do 3. 11. 2025. Jsou nějaké sankce, když ji vypovím předčasně, nevíte někdo?

Sarah01
Sarah01 30.01.2024, 20:47:35 xxx.xxx.162.253

Jo, já už jsem to našla, bylo by to 30% ze záloh do konce té sjednané smlouvy, takže to budu muset vydržet, co se dá dělat. Neskutečně mě ale naštvali, přeplatek mně sice po upomínkách vrátili, ale nečekaně mně vystavili vyúčtování i za letošní leden, kde spotřebu střelili od pasu. Takže mám naúčtováno o 100 kWh víc a cena taky nesedí. Už jsem podala reklamaci a nejspíš podám podnět i na ČOI.

Fikovnice
Fikovnice 31.01.2024, 00:54:14 xxx.xxx.60.10
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 30.01.2024, 15:24:58

Tak já mám stran tohoto obavy i z léků, které užívám na páteř…

Fikovnice
Fikovnice 31.01.2024, 00:56:39 xxx.xxx.60.10
Sardullah:

Tak mě před pár lety s propadlou technickou chytili…začala jsem se pěkně rozčilovat, že tohle má na starosti manžel, že on taky očekává teplou večeři a že teda, když on neudělal technickou, tak já teda přestávám dělat večeře a dejte mi pořádnou pokutu, hned mu to dám k proplacení… taková ostuda… no to si za rámeček nedá, co mu řeknu…,, no asi se policajtům mého manžela zželelo a pustili mě bez pokuty.

Já jsem na to Sarah napsala, že STK na jednom autě jsem měla propadlou také 4 měsíce; a na druhém autě propadlé povinné ručení 6 měsíců. Jezdím denně!!! Měla jsem nesrovnatelně víc štěstí než rozumu!!!😀😇

Fikovnice
Fikovnice 31.01.2024, 01:01:47 xxx.xxx.60.10
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.01.2024, 19:34:15

Ali, já si vyjednala INDIVIDUÁLNÍ cenu u dodavatele (teď nevím, zda plynu, elektřiny nebo obojího). To jde… Musíš se tedy obrnit trpělivostí. Strávila jsem telefonováním cca 3 dny, další týden maily, kdy jsem jak gramodeska psala, že od nich buď odejdu k jinému dodavateli, anebo je nahlásím kontrolnímu úřadu. Jo, a celé mi to poradil takovej ten “srovnávač cen energií” - asi na “kalkulátor.cz”. Prostě nějakej chlápek, s tím jsem si volala a psala, a on mi radil, co mám svému dodavateli napsat, čím pohrozit…a že tím, že jsem sama, že mám zkusit vymoct tu cenu úplně mimo ceník. A po mých mnoha pohrůžkách to fakt pomohlo. Kdybys potřebovala víc info ode mě, tak mi klidně brnkni nebo napiš.

Buggyra
Buggyra 31.01.2024, 05:48:35 xxx.xxx.198.226
Fikovnice:

Tak to jsi mě vyděsila…

Počkej, ale to já taky už víckrát dejchala. Test na drogy je lízací…

Jo, pravda, já jsem to nějak shrnula do jednoho. Test na drogy teda ještě nikdo, koho blíže znám, nedělal.

Buggyra
Buggyra 31.01.2024, 05:54:57 xxx.xxx.198.226

Jen teda Sarah, nepodávejte podnět na ČOI, oni k tomu nejsou příslušní, ale na ERÚ. Ten má na starosti spotřebitelské problémy vůči energeťákům.

https://www.dtest.cz/nejcastejsi-problemy/kdo-v-oblasti-ochrany-spotrebitele-vykonava-dozor-v-energetickych-odvetvich/75

Na odkazu je i vzor k podání podnětu.

Můžete juknout i na stránky ERÚ, jestli tam váš problém neřeší třeba v častých otázkách nebo na to nemají nějaké návody atd., možná tam mají i nějaký soupis stížností na dodavatele, pro inspiraci nebo vyděšení.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.