Tak já na ty garančky chodit nebudu! 😀 Přijdu o tu záruku, že jo. Ale si tak říkám, když ta Kia/Hy si troufne na 7 let, tak to možná něco, něco málo značí? Nevím co, protože ani jedno blízce neznám.
Ano, myslím 7 let, my měli i30 kombi cca 3 roky, teď syn ji má asi rok. Je to dobré auto, velikostně a výbavou jako Octavia, možná toho má i víc, výborný je v zimě vyhřívaný volant, to já nemám.
Však já o ty bohyně hodně stojím… Oni se mi tu lidi budou smát, tak ale ať!😉
Já totiž za nimi chtěla zajet… Více psát nebudu, každopádně prý poslední umřela kolem roku 2005. Myslela jsem, že si vychovaly své nástupkyně. Škoda, přeškoda.😔
Ano, myslím 7 let, my měli i30 kombi cca 3 roky, teď syn ji má asi rok. Je to dobré auto, velikostně a výbavou jako Octavia, možná toho má i víc, výborný je v zimě vyhřívaný volant, to já nemám.
Já mám v zimě rukavice. Jsem se učila na autě, co mělo volant v podobě do kruhu ohnuté železné tyče, tak si nestěžuji.
Ale máti má auto, které netopí, a teď se chystá na delší cestu, tak jsem jí v penáči koupila posledně takový ten topící potah na sedadlo, jsem zvědavá, jak to bude fungovat. Jestli jo, třeba bych pořídila ještě jeden pro spolujezdce (páč s ní občas musím jet…).
Však já o ty bohyně hodně stojím… Oni se mi tu lidi budou smát, tak ale ať!😉
Já totiž za nimi chtěla zajet… Více psát nebudu, každopádně prý poslední umřela kolem roku 2005. Myslela jsem, že si vychovaly své nástupkyně. Škoda, přeškoda.😔
Jo, jen jsem to neodklikla. Když si na počítači otevřete odkaz od Repty, můžete dnes poslouchat 4 díly. Nevím kdo to čte, ale mně se to dobře poslouchá.
Jo, jen jsem to neodklikla. Když si na počítači otevřete odkaz od Repty, můžete dnes poslouchat 4 díly. Nevím kdo to čte, ale mně se to dobře poslouchá.
Ještě dodám: vyrostla jsem na rozhlasových hrách pro mládež, každou sobotu ve dvě. Tak mám rozhlasové četby ráda. Šetří oči a daji se při nich třeba vybarvovat mandaly, nebo žehlit.
Já mám v zimě rukavice. Jsem se učila na autě, co mělo volant v podobě do kruhu ohnuté železné tyče, tak si nestěžuji.
Ale máti má auto, které netopí, a teď se chystá na delší cestu, tak jsem jí v penáči koupila posledně takový ten topící potah na sedadlo, jsem zvědavá, jak to bude fungovat. Jestli jo, třeba bych pořídila ještě jeden pro spolujezdce (páč s ní občas musím jet…).
Mně rukavice při řízení vadí. No, mně vadí skoro všechno, musím si i vysvléct bundu teď v zimě, cejtím se jak uškrcená. 😄 Ani šálu nebo šátek nenosím. Přední sedadla jsou vyhřívaná, tak je to v pohodě a klimatizace se dá nastavit na 25 st., tolik jsem teda ještě nikdy neměla.
Vyhřívanej volant je pro mě od doby, co ho mám, naprostá nezbytnost. Je puštěnej deset měsíců v roce 😀👍 a i tak si beru ve velký zimě ještě rukavice, páč volant hřeje jenom do dlaní, ale mně se chladová alergie projevuje na hřbetech rukou…
Holky přiznám se že celá léta auta řešit nemusím ani nákup ani servis neb jeden otec automechanik, druhý automechanik a autoklempíř (umí i perfektně lakovat a stříkat) takže mi vždy sehnali auto za nula nula prd a za stejný prd ho dali dokupy tak že se na něj x let krom běžných kravin nemuselo hrábnout. Takze to co tu řešíte že se běžně pohybuje 150-200 jsme mívali doma za čtvrtinu nebo třetinu a za pár kaček do matroše to bylo ve stejném stavu jako toto. Teď mám teda c5tku po partnerovi ale až to doslouží nechám si taťkou sehnat buď pěknýho ssangyonga nebo nějaký sympatický mpv. Combi mi je chvílema dost malej🤣
Topící přídavný potah mám. Je to fajn. Lehce se náhledu a zas to vypnu,ale nemít to, jsem schopná klepat kosu v přetopeném autě. V zimě jezdím v rukavicích, příští auto bude ten vyhřívaný volant mít.
Holky přiznám se že celá léta auta řešit nemusím ani nákup ani servis neb jeden otec automechanik, druhý automechanik a autoklempíř (umí i perfektně lakovat a stříkat) takže mi vždy sehnali auto za nula nula prd a za stejný prd ho dali dokupy tak že se na něj x let krom běžných kravin nemuselo hrábnout. Takze to co tu řešíte že se běžně pohybuje 150-200 jsme mívali doma za čtvrtinu nebo třetinu a za pár kaček do matroše to bylo ve stejném stavu jako toto. Teď mám teda c5tku po partnerovi ale až to doslouží nechám si taťkou sehnat buď pěknýho ssangyonga nebo nějaký sympatický mpv. Combi mi je chvílema dost malej🤣
To je fajn mít v rodině automechaniky a neříkátnic o kovářovic kobyle. 😏
Bohužel v rodině autům nejvíc ještě tak rozumím já a odmítám se v tom vrtat na sídlišti v dašči plušci bez vybavení a zvedáku, takže já s každou žárovkou strkám k servisákovi. Vzhledem k tomu, že tam průběžně točíme 5 aut, mám pocit, že už ho snad živíme. Taky je na nás hodnej a levnej 😀
Tak to máš super. Můj otec je sice taky automechanik, ale na moje auto by se nikdy ani nepodíval.