Dublinbarzoj:Je moooc krásná
Mooc děkuji 😊 šikovná,chytrá kočička…zato já ne.. Mína spala má křesle,já jsem bůhvíkam koukala a sedla jsem na NI 😲🤦🤦🤦🤣🤣🤣..ale jen lehce,placka z ní není😄😄,jen se probudila a koukala,co se děje 😂😂😂🤦🤦
Dublinbarzoj:Je moooc krásná
Mooc děkuji 😊 šikovná,chytrá kočička…zato já ne.. Mína spala má křesle,já jsem bůhvíkam koukala a sedla jsem na NI 😲🤦🤦🤦🤣🤣🤣..ale jen lehce,placka z ní není😄😄,jen se probudila a koukala,co se děje 😂😂😂🤦🤦
ančovička:Mooc děkuji 😊 šikovná,chytrá kočička…zato já ne.. Mína spala má křesle,já jsem bůhvíkam koukala a sedla jsem na NI 😲🤦🤦🤦🤣🤣🤣..ale jen lehce,placka z ní není😄😄,jen se probudila a koukala,co se děje 😂😂😂🤦🤦
😄
lupus4:😄
👍👍🤣🤣🤣 to snad nemůže být pravda!!!…celá já 😂!!!!.. příště půjdu lepit i plakáty 😂🐈🐈🐈🐈…🐱😂
..to není možné 😂,to nevymyslíš!!!🤣🤣pořád se chechtám!! 🤣🤣🤣..
🤣🤣👍 tak to sedí👍 Jo a chudák Mína teda. I když já jsem na Gucci včera šlápla. Respective: vlezla si lehnout pod stůl ve chvíli, kdy jdeme snídat. Sednu, natáhnu nohy a prásk…Gučina🙄 Ježíš sorry, sem tě neviděla! Uražená se přesunula do rohu k oknu.
Dobrý den 😉,
prosím dnes jsem objevila u dveří tenhle exkrement a nevím komu přičíst 🤔.
Myslím, že je to kočka 🐱, co vy na to?
Děkuji Dája.
Daja:Dobrý den 😉,
prosím dnes jsem objevila u dveří tenhle exkrement a nevím komu přičíst 🤔.
Myslím, že je to kočka 🐱, co vy na to?
Děkuji Dája.
..Vy jste z té “placičky hovínka” ukoulela kuličku?..😂
Nene 😂jsem to tak našla u dveří.
Dája
Tohle na kočku nevypadá. Ale někde ve vedlejším vlákně bylo foto exkrementu ježka a přijde mi, že vypadal stejně.
Aha, ježky tady máme, ale připadalo mi to moc kulaté , spíše jsem se klonila ke kočce.
Dája
Kočka ne, ta má buďto takové větší válečky, nebo měkké srajdinové. Tohle mi přišlo taky spíš na toho ježka. Na kámen jste to ale dala vy, kvůli fotce, že jo? Protože ježek, ten plkne kudy chodí, klidně dvakrát, třikrát kousky od sebe, ne na jednu hromádku jak kočka. Na kameny, dřevo a pod. to položí kuna.
No a já jsem sem šla psát, že se z toho našeho ježka zblázním😏 O půlnoci jsem vyhlížela kocoura, zima děsná, kouknu z pracovny a v misce ježek! Šla jsem kouknout na meteostanici a byly -2st!😲 Neměl by někde zalezlý spát?!? Kdybych alespoň věděla, kam chodí zalézt, nějak bych mu to tam vytunila, nadekryla, přidala slámu třeba…Jenže u nás je nejmíň milion míst, kde může být.
U nás ráno -6,ale ježci se krmí pořád.A ten hovňous ježka nebude.Uklízím po nich 2x denně a mají úhledné šištičky.
Daja:Aha, ježky tady máme, ale připadalo mi to moc kulaté , spíše jsem se klonila ke kočce.
Dája
😀spíš bych řekla,že to byl tedy ten ježek 😂…dneska mi Mína vyrobila hovínko,jak maxi žížalu na koberci 🤦🤦🤣🤣, což je u koček typické..😀…o ježkovi ani nemusíte vědět ,přes den spí zalezlí v kůlně, různě schovaní a na lov chodí v noci..nebo do kočičích misek...moje sousedka jich takto živí několik..a ježci se vůbec nebojí..sousedka je krmí 😀..
Jojo já ho vzala ze země a dala na okno, abych se nemusela ohýbat😉.
Dája
Já moc na zahradě nevídám hovínka ježků, i když bydlí na zahradě, maj tady i úkryty.
No já se stále přikláním k kočce protože máme hooodně krtinců a je vidět jejích ťapky a nahoře kulatý exkrement😜.
Dája
Hmm uvidíme co na to další až budou mít čas👍.
Ten ježek nevím, ale takové hovňáse malé, prodloužené, mám na kameni kolem baráku a to si myslím, že kuna protože jsem měla 2x rozhryzanou hadičku do odstřelovače a bylo mi řečeno KUNA😈. Už mám plašič a zatím nic.
Dája
Daja:No já se stále přikláním k kočce protože máme hooodně krtinců a je vidět jejích ťapky a nahoře kulatý exkrement😜.
Dája
Dájo, ale kočky hovínka zahrabávají. Tedy většina koček. Někdy to odfláknou, když je tvrdá zem třeba, zamrzlo, nebo hnusně mokro. Ale nikdy nenechávají někde jen jeden bobek - to je kuna.
Konečně se mi to přeposlalo, vyfotila sem ježčí bobky, co naplkal u misky do rána. Jídlo mu asi svědčí, už nejsou tak sračkoidní🙂
100 % ježčí
Aha, tak kočka ne, ale na kunu mi to připadá dost velké😉. No na té hlíně je vidět ťapky a takové kulaté 💩. Proto myslím, že toulavky.
Ježčí je vidět, že taky ne😉.
Halo prosím kdopak mi to chodí okolo chalupy v noci?👍
Dája