Kočičky, ideálně nezvané tulačky a jezírka. https://fb.watch/mMJNXPi9Oh/
Úplně jako bych u toho byla co? Lepší než to vzít foťákem 😀
Úplně jako bych u toho byla co? Lepší než to vzít foťákem 😀
Irena:Prosím vás, chtěla jsem si pořídit napodzim zábavu ve formě jedné nebo dvou koček, přidala jsem se do různých skupin na sociálních sítích a tam jsou takto hrůzostrašné fotky. To se děje běžně že vám kočka například šplhá po síťkách nebo záclonách, či je to náhoda a špatná výchova? Děkuji, Irena.
Ano, je to naprosto běžné. Pokud nejste připravená na soužití se zvířetem, kdy prostě nemůžete mít byt jako z katalogu, tak si kočku/y nepořizujte.
Mmch, kočka se nedá vychovat. Maximálně můžete mít štěstí na klidného jedince. Ale na to bych nespoléhala.
Opravdu se tady všem zdá největší problém, že kočka leze po záclonách? V bytě jsou mnohem větší nebezpečí než rozbitá dekorace.
Toto je viděla a hned jsem si vzpomněla na tento dotaz 🤣
Rezzzy:Toto je viděla a hned jsem si vzpomněla na tento dotaz 🤣
Mno, tak to radši svému kocourovi ukazovat nebudu. Mohl by se inspirovat.🙂
😄😄😄to je fotka, která by měla mít zakazané šíření, aby se k tomu žádná kočka nedostala😛
Tak dneska mě můj starší kocour naštval. Přišla jsem domů a po zemi rozházené veškeré sušené krevety. Nevím, jak se k tomu dostal, ale musel určitě vyskočit na linku má zakázáno, ale jak se dostal na polici ani tucha navíc dóza byla zašroubovaná. Navíc se snažím aby zhubl, a nyní sežral hlupák půlku dozy. Vynadala jsem mu a poslala ho do pokojíku - nyní se hlupák vnucuje má smůlu. Za trest mu nedám týden pamlsky.
…místo toho, aby byla panička na chlapečka pyšná, jak je inteligentní a šikovný 😉😀
biaca:Tak dneska mě můj starší kocour naštval. Přišla jsem domů a po zemi rozházené veškeré sušené krevety. Nevím, jak se k tomu dostal, ale musel určitě vyskočit na linku má zakázáno, ale jak se dostal na polici ani tucha navíc dóza byla zašroubovaná. Navíc se snažím aby zhubl, a nyní sežral hlupák půlku dozy. Vynadala jsem mu a poslala ho do pokojíku - nyní se hlupák vnucuje má smůlu. Za trest mu nedám týden pamlsky.
Che, předchozí kocour se uměl dostat do linky, kam jsem dávala máslo, aby trochu povolilo a šlo namazat. Přísahám - otevřel dvířka, rozbalil máslo, olízal a zase ho zabalil.
…mně osobně třeba ano…
Rezzzy:Toto je viděla a hned jsem si vzpomněla na tento dotaz 🤣
Tak takto se ta sviňka Elsa zapasovala do obložení sedačky! Jak jsem ji asi 7hod v kuse hledala, ale dáma se potřebovala holt prospat…🤣
biaca:Tak dneska mě můj starší kocour naštval. Přišla jsem domů a po zemi rozházené veškeré sušené krevety. Nevím, jak se k tomu dostal, ale musel určitě vyskočit na linku má zakázáno, ale jak se dostal na polici ani tucha navíc dóza byla zašroubovaná. Navíc se snažím aby zhubl, a nyní sežral hlupák půlku dozy. Vynadala jsem mu a poslala ho do pokojíku - nyní se hlupák vnucuje má smůlu. Za trest mu nedám týden pamlsky.
Bianco, ale no tak… Přestaňte okamžitě toho kocourka šikanovat 😅 !
Zaprvé nemůžete vědět, že to byl on, když máte kocoury dva …
A ta druhý, jestli to byl on, byl k tomu dohnanej hladíkem, chůdě jedno 😔🤣 .
Vím, že to byl z největší pravděpodobností on - z důvodu oběti (starší kocour by pro krevety zabil.) Mladší by utočil vedle na lentilky. Oba mají odlišné chutě.
P.s. s trestem mi to dlouho nevydrželo - večer už jsem mu odpustila.
To maj teda energie v tomhle počasí 😀 … naše kočky většinu dne leží v chodbě na dlažbě jako placky a vykonávají co nejméně pohybu. Ožívají až v noci a nedokážou pochopit, že si ve 2 ráno opravdu hrát nechci 😀…jelikož oni zase nechtějí přes den.
Už ať ten Mordor skončí, jinak se všichni rozpustíme.
Kočičky, ideálně nezvané tulačky a jezírka. https://fb.watch/mMJNXPi9Oh/
Mám kočku a kocoura, už druhou generaci. Chodí k nám asi 4 cizí kočky a mám jezero. Nikdy za těch 15 let chovu koček a ryb se mi nestalo, že by mi některá vytáhnula rybu, vůbec je nezajímají. Jsou na jezero zvyklé od mala a nikdy neměli tendenci ryby lovit a to ani teď, co jsou tam červené rybky(karasi a perlíni) Když ryba vyskočí na molo, tak se tam uplácá k smrti, kočky na ni čumí a nic.
kdysi jsme měli kocoura a ten kocour chodíval domů a z tlamy mu páchla rybina. prostě taková záhada
no a pak si jen tak mezi řečí postěžoval soused ob dva baráky, že mu někam pořád mizejí koi kapři….
Já vím, Kouťáka kocour je na ryby jak divý. Já mám jezero metr od baráku, denně u něj sedí a nic, spíš bych řekla, že toho rybího ,,smradu" mají plné zuby😛
V Polsku to šlo i k soudu, směšná pokuta😄😢 https://bezprawnik.pl/kot-wyjadal-rybki-ze-stawu/
Jinak mám zkušenost s kočkami které se to naučí. Nedá se jich zbavit a je potřeba upravit břehy a zavést elektrický ohradník😢