Pozor, nezaměnit s durynským voláčem. Ten má bílou až pod oko, moravský barevnohlávek pouze přes část. Spodní okraj oka už patří do barevné části hlavy.
Pozor, nezaměnit s durynským voláčem. Ten má bílou až pod oko, moravský barevnohlávek pouze přes část. Spodní okraj oka už patří do barevné části hlavy.
No to se teda dívám, že jsou si hodně podobní, jde vůbec o dvě různá plemena? Takové malé detaily stačí na uznání dvou různých plemen?
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.08.2023, 00:13:01
Každé z těch plemen má svou historii a vv jinéjijinéjijinjinéjijinéjijinéjijinéjinéjijinéjijinjinéjijinéjijinéjijinééjijinéjijinéji tak.ak…tatatatatatatatatatatatatatatak tak to sem vložímvložímvložívložímvložímvložívložívložím sassamiocmozsžovaccsascmozsžovaccavo tohotoltohotole mi dělá na mobilu, nejde umazávat a naskakujenassamnaskakujenassamkakujnaskakujenassamnaskakujenassamkakujkakujkakují mi části napsaného slova.
Fakt divný, jak začnu umazávat tak ssv půlce slova to místo mazání naskakuje až vznikne řada za sebou jdoucích části toho umazaneho slova. Do totoho mi dělá borčus autokorekce, no to nechápu už bych s tím mrsknul o zemzem🙄