Děkuji, jak vychází cenově maso proti granulím? A musí být vepřové nebo může i kuřecí?
zdravím pejskaře, jaké nejvhodnější granule mi doporučíte pro plemeno čau čau?
zdravím pejskaře, jaké nejvhodnější granule mi doporučíte pro plemeno čau čau?
Maso
Souhlasím. S masem si sestavím krmnou dávku jak potřebuju aktuálně dle kondice psa. když mám psa co nabírá i ze vzduchu, použiju libovější maso, přidám zeleninu, aby se napucnul, nebyl hladovej ale nepřibíral, pokud mám psa, co je hubený jak lunt, přidám tučnější druh masa. A hlavně - vím co tomu psu skutečně dávám, dostává skutečné jídlo, ne chemicky zpracované a mrtvé krmivo dodatečně obohacované chemicky o vitaminy a stop. prvky.
Prostě nějaké kvalitní granule, je úplně jedno jakého plemene daný pes je, všichni psi potřebují dobrou výživu.
Děkuji, jak vychází cenově maso proti granulím? A musí být vepřové nebo může i kuřecí?
maso může být vepřové, hovězí, kuřecí, krůtí, kachní, králík, koňské, pštrosí, jehněčí, velbloudí, kančí , kozí……..atd.
a tím masem je myšlena svalovina, srdce, žaludky, jazyky, (maso)kosti, dršťky, uši, vnitřnosti……..atd.
omezení ti dá pes (jako bléé), případná alergie či finance
finančně oproti granulím? jakým?….neb cena granulí se pohybuje ve fakt velkém rozpětí. A masa taktéž, dle zdroje.
Ještě doplním, že k masu zpravidla patří nějaká ta zelenina, ovoce. U psů hubených příkrm v podobě třeba vloček.
A já doplním, že k masu je také nutné mít k tomu adekvátní mrazák.
assil:A já doplním, že k masu je také nutné mít k tomu adekvátní mrazák.
S jedním psem brnkačka, i dva v paneláku bylo OK. Prostě se přikoupil mrazák a dal nahoru na lednici. Tři to už je na pulťák, když člověk furt něchce řešit objednávky.
A já doplním, ze svalovina, kosti, vnitrnosti a přílohy by se měly dodržovat v určených poměrech, ne jen bezmyšlenkovitě hodit do misky, co mám zrovna po ruce. Informaci, jak na to, je plný internet.
My dáváme ještě vejce a tvaroh a kozí mlíko… Prostě samý dobroty