Zjišťoval jste někdo dostupnost na těch stránkách? Tady bych chtěl kohouta, mohl by být chován s klasickými slepicemi jiného plemene/hybrida ?
Plemeno co nekokrhá
Dají se sehnat NV, chovejte jen celý čistokrevný kmen. To míchání plemen nedělá dobrotu.
Jak je kosovský kokrháč hlasitý oproti klasickému kohoutímu kokrhání? Je jeho tón hlasitější nebo slabší? Děkuji, Roland
Roland:Jak je kosovský kokrháč hlasitý oproti klasickému kohoutímu kokrhání? Je jeho tón hlasitější nebo slabší? Děkuji, Roland
Tento chovatel byl dřív na ifauně a dost dobře to popisoval, tak se ho zeptejte:
Vzhledem k tomu, že znakem je vysazení hlasivek po větší část zpěvu a hluboký tón, tak je to nesrovnatelně tišší.
Buggyra:Ano, to je takto vyšlechtěné plemeno, takže takto se opravdu zvukově projevují jedinci toho plemene. Jestli jde sehnat u nás, to nevím.
Našla jsem:
Zrovna plemeno s tmavými ušnicemi (snad se tomu tak říká) a bílými vejci 🙂
Dobrý den, na uvedeném webu se píše o seznamu chovatelů ale přitom jsem žádný nenašel je chyba u mě nebo u nich? Znáte nějaké chovatele kosovských kokrháčů? Děkuji.
Já asi totohlo kohouta nutně potřebuji. Přidám se, nemáte někdo kontakt?
Asi těch chovatelů bude jak šafránu 😏 ale i já bych NV uvítal. A kontakt abych věděl něco více z jakého chovu by případně pocházela. Pokud jsem někdo zavítá bylo by to super a kontakt na sebe předám 👍.
Anonymní:Dobrý den, na uvedeném webu se píše o seznamu chovatelů ale přitom jsem žádný nenašel je chyba u mě nebo u nich? Znáte nějaké chovatele kosovských kokrháčů? Děkuji.
Asi nebude chyba u vás. Aktuality na stránkách končí rokem 2016, to mi přijde docela dlouho. A v cschdz jsem ho nenašla.
Anonymní:To jako fakt? Takto to patří nebo je to nějaká vada? Dá se kokosový kokrháč sehnat i u nás?
Kokosový kokrháč??😄
Já se v drůbeži nevyznám, ale lidé píšou, že je to kosovský kokrháč.
drvodelkafialova:Já asi totohlo kohouta nutně potřebuji. Přidám se, nemáte někdo kontakt?
A jéje!😄
Takže budou videjka s Gustou, Kačákem a nově i Kokrháčem?
Těšíme se! Každopádně ta Vaše zaujatost drůbeží je prostě boží!👍
Asi seženu vejce a uvidíme, co z toho bude)😆
🤣
Počkejte a znáte od Bulgakova Osudná vejce?😄
Vanisa:Tento chovatel byl dřív na ifauně a dost dobře to popisoval, tak se ho zeptejte:
On mluvil i o tom, že ta tichost kokrhání kosováků je v ohrožení kvůli křížení s australankami. že není snadný sehnat čistokrevného, to mě odradilo:/
Tak jaký je vývoj již se podařil někomu sehnat kontakt kde jsou NV vajíčka k sehnání ? ( Ověřený zdroj )
volala jsem na inzerát na kohoutka, ale už nebyl. Mám se na jaře ozvat kvůli vajíčkům.
Jestli je to ověřený zdroj to nevím.