To vypadá asi?
Co zabilo tuhle slepici prosím, liška?
Co zabilo tuhle slepici prosím, liška?
To vypadá asi?
Liška určitě ne..ta by si slepici odnesla.. nejspíš nejaky dravec..
ten by jí oškubal a pojedl by prsa
tohle může být cokoliv, pes, jiné slípky, potkan
Co jsou ty dvě za tou zabitou? Ty taky nevypadaj nějak libozvučně..
Podle poškozeného peří vypadají také mrtvé..
Právě, je to takový divný od zadavatele dotazu. Jestli jich to vzalo víc najednou, nebo jestli třeba úhyn nechanej přes noc někde na zahradě.. Já bych si tipnul potkan/ni..
To mohl být i ježek.
🦊 to určitě nebyla, ta by ji odnesla.
Chtělo by to víc informací. Kdy, kde, co ty ostatní slépky…
list:To mohl být i ježek.
Že by ježek zakousl slepici? Ježky máme ve stodole a jediné co vloni udělali bylo,že sežrali vejce,co si nanesla kvočna a seděla na nich.Takže tam nakonec seděla kvočna a pod ní nic.
acher:Že by ježek zakousl slepici? Ježky máme ve stodole a jediné co vloni udělali bylo,že sežrali vejce,co si nanesla kvočna a seděla na nich.Takže tam nakonec seděla kvočna a pod ní nic.
Zakousnout asi ne, ale pojíst už mrtvou snadno.
kometa:Zakousnout asi ne, ale pojíst už mrtvou snadno.
Tak ožrat jo.Viděla jsem několikrát ježka na hnoji jak se živí na střevech se slepicemi.
acher:Že by ježek zakousl slepici? Ježky máme ve stodole a jediné co vloni udělali bylo,že sežrali vejce,co si nanesla kvočna a seděla na nich.Takže tam nakonec seděla kvočna a pod ní nic.
Ale jo, já jednu nachytal v noci ježka, jak utočí na hedvábničku, co byla po bedýnkou na odkvokání. Takže klidně.
ančovička:Liška určitě ne..ta by si slepici odnesla.. nejspíš nejaky dravec..
Taky mi to tak přijde. Vypadá rozpáraná na hřbetě.
Aha..útoky na slepice od dravců neznám, protože u nás neškodí..tak už mám jasno...máme tu jen milou rodinku poštolek…ještě pan zadavatel mel vyfotit ostatni zamordované slepice..
frufru:Ale jo, já jednu nachytal v noci ježka, jak utočí na hedvábničku, co byla po bedýnkou na odkvokání. Takže klidně.
No jo ale hedvábnička je mrńavá.
Nezakousl, ale ježek je schopen si vlézt pod spící slepici a žrát ji zaživa, když najde zdechlou, dá si taky
Zdechlinu to věřím i ty vejce zpod kvočny vybral bravurně,ale slepici nic nebylo.
list:Nezakousl, ale ježek je schopen si vlézt pod spící slepici a žrát ji zaživa, když najde zdechlou, dá si taky
A to slepice neuletí když ji žere?
Co to tu povídáte, já ježka chovám. 🙂 Na zahradě. Každý den tu obří ježek dojídá zbytky a nejsou to zbytky slepic. Je moc hezký. Dlouhý jak vlak.
Tato mrtvolka vypadá, že ji vzalo něco… je to spíše vytržené než vykousané, ne? Jako fakt od dravce, nebo něčeho, co má tak velký rozestup zubů, pařátů, tlap. A nevěřím, že ježek by šel po zádech, dyť to by musel být tupoň.
Tam vletěl jejich domácí pes a teď dělaj, že neví. Ty ostatní na foto jsou též tuhé. Typicky zvlčený pes.