😂 a z jaké pozyce je ten povel vidání ? Je to fuška zavděčyt se všem 🤪.
Už jsem viděl slepici, co se hnula a sekyře skoro uhnula, zobák pryč a slepice živá. Proto se mi líbí užití nůžek, které těmto nehodám předchází
Už jsem viděl slepici, co se hnula a sekyře skoro uhnula, zobák pryč a slepice živá. Proto se mi líbí užití nůžek, které těmto nehodám předchází
Anonymní:On tak ono to není ještě tak zlý snad …..
Na fotky bych dal reakci ale když vím jak jste do teď reagoval tak snad radši pomlčím 😆. Bylo by to že do Vás zase jen kopu nebo v tom znění nějaký ten plk.
Mlčte. Bude to lepší, XY.
😂 a z jaké pozyce je ten povel vidání ? Je to fuška zavděčyt se všem 🤪.
😂😂😂
takový hrozivý téma a já se tu tlemim jako idiotka😂
Předpokládám, že ta bobkovišeň dopadla tím pádem následně jako ty tůje, co je šel střihat Barťák v Teorii tygra
😊 nee, u země né.. Bobko potřebuju dosadit eště asi 3m k plotu takže jsem jen ostříhal pár větviček, vobalil stimulátorem a zasadil do květníků na zakořenění 🌵
smrk:Ale víte co, pro začínající chovatele, pro děti, i když si jdou jen hrát, tak jsou lepší ty nůžky. Čepel se může vyklonit a pak s poraněnou rukou honit slepici s nalomeným krkem není nic moc. https://youtu.be/ZHSAUEvb9Ps?si=SxvispOLne3Swdhi občas to jde spíš ztuha než hadce…
To je ještě dobrý, když to schytá zobák nebo jen kousek hlavy a adrenaliem vzpružená slepice uletí, tak je to zbytečné. A stane se to i profíkovi a ne zrovna tak zřídka jak si kde kdo rád představuje.
No, jasně, takže to řádění prostě vodnesly ty krásný pipiny. 😀
No prostě jako když si chlap koupí novou motorovou pilu . Jsou pak k neudržení 🤣.
krásný pipiny to odnesou vždycky nejvíc🤪😘
To bych nebyla tak ale radikální, vona si krásná pipina umí leckdy zařídit to živobytíčko tak, že to pak vodnese někdo jinej právě 😀
Zabil sem bílýho kohoutka co jsem měl omylem z koupenejch násadovek a má takovýhlenc červený zbarvení kůže, je to doufám normální?
To zabarvení bych vůbec neřešila..myslím,že se mi to také někdy objevilo..žijeme😄
s peřím teda vypadal líp👍😘..ale myslím,že jsem to kdysi dávno viděla..ne tak hodně,ale uvařili jsme ho na polívku..
Tak díky za uklidnění 🐓 🙂
Anonymní:krásný pipiny to odnesou vždycky nejvíc🤪😘
🍑🍑🍑🥕💦💦💦🤭🤭
Anonymní:¨
😈