strapaty:Jedine co takehoto psa bez PP odlisuje od psa s PP, za predpokladu ze chovatel je zodpovedny a kupitovanie je z padneho dovodu, su prave tie PP.
strapaty, ale já se ptala na obsah slova “čistokrevný”
strapaty:Jedine co takehoto psa bez PP odlisuje od psa s PP, za predpokladu ze chovatel je zodpovedny a kupitovanie je z padneho dovodu, su prave tie PP.
strapaty, ale já se ptala na obsah slova “čistokrevný”
Z hlediska FCI ten, který může doložit 4 generace předků papírem, který FCI považuje za důvěryhodný.
Kupírování je zakázáno tady a kde ještě? Nic moc. Necháte si uši oříznout jinde a nebudete chodit pohoršovat veřejnost na nádraží. To je vše.
No, v tom teda pravdu nemáte.
Varaxi:Nad tím jsem taky přemýšlela a došlo mi, že to tak nějak už funguje. Máte z výstavy ocenění výborný, velmi dobrý, dobrý, nestandard. Nebo tak nějak. A na majitelích fen záleží, jestli osloví majitele psa s titulem výborný, ač to třeba po zdravotní či povahové stránce není kdovíco, nebo dobrý, který je ale zas výborný v jiných kritériích.
Asi jsem zastáncem transparentnosti. Když budu mít všechny informace, nejlépe se rozhodnu, co je pro mou fenu to nejlepší. Jenže to by lidi nesměli lhát a podvádět, že.
Tak zas nic.
To byl důvod,proč jsem svou pěknou a úspěšnou fenku nikdy nenakryla. Nebylo cesty jak z majitelů krycích psů dostat informace o zdraví. Oháněli se jen tituly.I upadla jsem v nemilost,ta troufalost chtít to vědět.