Kdyz jsem cetla ten zacatek, chtela jsem napsat neco jako “Jezis marja, nechcete si se mnou vymenit psy?” pac ty moje hovadka bozi povazuji hnusne pocasi za prijemny bonus.
No a pak jsem docetla k vybuchujicim pelechum a demolicim bytu … a vlastne porad si ty vorechy chci vymenit, pac ti moji demoluji taky, jen u toho porad jeste vyzaduji i ty prochazky v desti/vetru/slote/hnusote . Takze bych si aspon trochu pomohla 😀
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 09.08.2023, 19:29:56
Tohle mi tady provozuje vetsi cast smecky. Dokonce i madam princezna rozmazlena, co ji tu mam na vycvik, uz se pridava taky. Jen duchodci na to povznesene koukaj, pac nestihaj. Dudan fyzicky a Otas dusevne 😀
Jinak u nas vladne prevazne rizena anarchie - co neni zakazano, to je povoleno. Pravidla jsou jasna - prijit na privolani vzdy a vsude, nezrat nic co ja neurcim jako k sezrani (plati pro lidi/psy/kocky a dalsi havet) a kdyz se pracuje, tak se nekravi.
Co se tyce vule a tohy jit na prochazku … no, kdyz u nas nekdo nechce jit, mazu na veterinu, apc je to stejny ukazatel pruse….svihu, jako ze nekdo nezere. Vyjimku z tohoto pravidla maji seniori, ti nemusi kdyz nechcou a leckdy nejdou ani kdyz chcou, pac je netaham tam, kde vim ze uz to fyzicky nedaji. Holt se jde nadvakrat - jedna trasa duchodcovska, druha litaci. Ztrata casu sice nejaka je, ale ten pocit je k nezaplaceni 🙂
No já si taky myslela, že máme s Malinou demokracii. Když se jí nechce ven, tak jí nenutím. Včera pak kadila x krát a když si čupla asi počtvrté, tak se jí zeptám "To jako vážně?" a ona chuděra "odčupla" a šla dál vykadila se až za za zámeckým parkem. Takže jsem takový tyran, že se pes ani nevys...e, když mu řeknu 😀.
No a u tchýňových nechtějí, aby k nim chodila na půdu a tuhle tchýňová kouká na fotky, jak pro Malinu pomalu ani žebřík není překážka a praví "Tak koukám, že za chvíli si dodá odvahy a půjde i na tu půdu, zatím se ale těch schodů bojí." A já jsem se docela pobavila, tak jí říkám "Ona ti na tu půdu nejde, protože jsi jí to zakázala a já nepovolila. Pokaždé stojí pod schody a hodí na mě tázavý pohled, co tomu říkám." Takže jsem zjsitila, že tchýně ani netušila, že někdy je Malina velmi poslušný pes. Jen ty boty kazí Malině morálku, ty jí pořád skáčou do huby a nutí jí, aby je nosila ven.
Dneska jsem zas zahlédla, že Malina něco krade, tak plním myčku a pravím "A nechceš místo toho radši nožičku?" (kuřecí pařátek) a ona přiběhne, z tlamičky ji ledabyle visí tužka, kterou mi dá, já jí dám tu nožičku a jde.
Takže jo, taky jsem pro to, normálně se se psem pobavit, co by rád. Proto je máme ne? Abysme měli s kým pokecat!😄
To máte z toho, že s ní diskutujete, ešivá ven pude nebo ne. Nejde, a pak jí následně prdne v guli, zmagoří a lítá v kruzích jako blááááááááááááásen 😀. Je ňuňu.
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 10.08.2023, 01:39:53
Miluju tyhle rozhovory na úrovni😎 Je supr, jak je vnímavá. Tohle mě hrozně chybělo - resp. chybí u naší Tali, je to u ní vzácnost, když se takhle zadaří. Halt těch deset měsíců kotcových u ní člověk nedožene i kdybych se rozkrájela. Ale!! Tuhle jsem s ní zažila něco, co mě hodně, ale opravdu hodně překvapilo. Ono by mě to překvapilo třeba i u Rumíčka, u ní o to víc. Byla už noc, drahá půle spala, já si četla, všude ticho. Ona ale něco- cosi zaregistrovala a přišlo jí to podezřelý a zablafala. Zvedla jsem hlavu od knížky a v tichosti jsem si popleskala na čelo, že je jako úpapitomá. Podívala se na mě - právěže s výrazem "Jako, že sem blbá? ahá?!" a už ani neblafla a šla si lehnout ke mně. To byl jako u ní fakt majstrštyk, domluvit se s ní tímhle způsobem. Páč jsem ščastlivá, že po osmi letech, když řeknu :"Mohla bys mi uhnout, prosim Tě?" Tak vona, která je nastavením povelovací a jinak nekomunikující pes, skutečně ustoupí a ještě čeká na moje “děkuju” 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Alča z 08.08.2023, 08:51:25
Zdravím, labrador je skvělá volba pro začínající chovatele. Též jsme měli labradora a pořídíme dalšího. Úžasný rodinný společník. 8-9 hod jsme byli v práci také a bez problémů. A ze začátku ničí věci asi každé stěně, takže bych se toho nebála 🙂. Bude vděčný za milující, aktivní rodinu 🙂
Zdravím, labrador je skvělá volba pro začínající chovatele. Též jsme měli labradora a pořídíme dalšího. Úžasný rodinný společník. 8-9 hod jsme byli v práci také a bez problémů. A ze začátku ničí věci asi každé stěně, takže bych se toho nebála 🙂. Bude vděčný za milující, aktivní rodinu 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 11.08.2023, 20:48:06
Nespletla jste se. Dlouho jsem nenatáčela, zahrada je teď často obsazená sousedy (je společná), tak za hezkého počasí jen procházím. Ale přikládám jedno červnové video a přeji Vám, ať blbé období brzy skončí.
Nespletla jste se. Dlouho jsem nenatáčela, zahrada je teď často obsazená sousedy (je společná), tak za hezkého počasí jen procházím. Ale přikládám jedno červnové video a přeji Vám, ať blbé období brzy skončí.
Jednak Vám moc děkuji a druhak - už se tu zas chechtám! Toto jsou jedna z nejlepších zvířecích videí, jaká znám!😍👍