drvodelkafialova:Víte, pokud takové zprávy máte, dejte sem odkaz. Jiak osobně nemám ráda, když anonym u koholi uvádí plné jméno.
Plně vás chápu ale pokud jde o takovou lidskou bestii, je potřeba jeho jméno uvéct, zde je zdroj:
Zaznamenali jste tuto zprávu? 👎👎👎Dosud utajované záběry bezpečnostních kamer z městského útulku v Hradci Králové, na nichž jeden z pracovníků mluví o zabíjení koček, získala redakce iDNES.cz. Podle autora by jím měl být František Šulc, kterého radní vybrali jako nového vedoucího útulku. Záznamy obsahují také výpovědi bývalého vedení o drsném zacházení se zvířaty. Město nyní hledá provozovatele. Přestože policejní vyšetřování možného týrání zvířat v městském útulku v Hradci Králové již skončilo a policie věc předala do přestupkového řízení, někteří aktéři kauzy v něm dál pracují. A jeden dokonce povýšil. O dění v útulku svědčí dosud utajovaná videa a zvukové záznamy. Na jednom z nich stojí před budovou tři lidé, jeden z nich vytahuje z auta krumpáč a ostatním radí, že jde o lepší nástroj na zabíjení koček. Tím mužem má být František Šulc, dalšími dvěma aktéry jsou tehdejší vedoucí útulku Andrea Horáková a její zástupce Martin Kulhánek 👎👎👎
Víte, pokud takové zprávy máte, dejte sem odkaz. Jiak osobně nemám ráda, když anonym u koholi uvádí plné jméno.
drvodelkafialova:Víte, pokud takové zprávy máte, dejte sem odkaz. Jiak osobně nemám ráda, když anonym u koholi uvádí plné jméno.
Plně vás chápu ale pokud jde o takovou lidskou bestii, je potřeba jeho jméno uvéct, zde je zdroj:
Anonymní:Plně vás chápu ale pokud jde o takovou lidskou bestii, je potřeba jeho jméno uvéct, zde je zdroj:
Jméno uvést.
A kde jsou ta videa a zvukové záznamy? Proč mi článek zavání bulvárem? Zabíjet kočky krumpáčem? Technicky jak?
kometa:Jméno uvést.
A kde jsou ta videa a zvukové záznamy? Proč mi článek zavání bulvárem? Zabíjet kočky krumpáčem? Technicky jak?
To video je v tom článku.
Já bych tomu věřila.
Koukám, moc pěkný recenze ten útulek opravdu nemá.
Dobře, že se to medializovalo, snad se to prošetří..
Já se rozhodně nechci nikoho zastávat, ale jak by tak někdo mohl zabít kočku krumpáčem? Vždyť je to nesmysl.
Nepřipadá mi to jako nesmysl. Jde o ubití. Jedno, jestli sekerou, krumpáčem, holí, klackem.., jedná se o umlácení. Hnusná smrt. I pokud by to byla rána do hlavy.
Ne není to nesmysl - měla o tom pořad Sobotková od Klímy v prosinci
Nojo, jste hodnej člověk, tak si to neumíte představit…
Každej hodnej nejni..
Tam v komentářích píše nějaká paní, že měl Hradec soukromý útulek pro kočky, ale že ředitel TS to zrušil, protože plýtvání veřejnými prostředky.
Podle tohoto se mi zdá, že peníze…
https://hradec.rozhlas.cz/utulek-v-hradci-kralove-rozsiril-sluzby-o-hotel-pro-psy-6131792
Jako by to vedení města bylo úplně fuk. Že od jara výběrové řízení a do konce roku prý možná něco zkusí. Jen přestupek a ten řeší město. Zaměstnavatel a kamarád.
Aha. A my takhle náhodou nemáme nějaké předběžné opatření, ony to jsou asi housky, vole.
Já nepochybuju, že kočku jde zabít úderem o zem. Kotě určitě a věřím že i dospělou. Ale jak se do kočky trefí kdokoli krumpáčem? To je technicky těžko proveditelné a rozhodně bych řekla že složité. Pokud se tam mordovala zdravá zvířata, je to hnus, to jistě, ale jsou věci, co nesedí.
Vážně se mi nechce věřit, že stojíte o podrobný technický popis toho, jak zabít kočku krumpáčem. Že ne?
I kdyby to ten dobrý muž myslel v "žertu" nebo nadsázce, nějak na tu myšlenku zabíjení koček musel přijít. Není to nic, o čem normální člověk běžně přemýšlí.
tak kočku lze před ubitím krumpáček vložit třeba do pytle či jí znehybnit jiným způsobem, nemyslím si, že je to technicky nemožné.
kometa:Jméno uvést.
Pak utřít a spálit? Asi lepší než lopata nebo perlík nebo co tak bývá po ruce?
Jj, dělá se to takhle, nechtělo se mi to popisovat 😔.
Ten pán moc nezní, že by žertoval, ani ta paní.
I v útulku můžou pracovat sadisti a zlí lidé.
Můžou pracovat i v domově pro seniory naříklad , v těhle případech nahrávky mnohokrát pomohly.
aldamax:Vážně se mi nechce věřit, že stojíte o podrobný technický popis toho, jak zabít kočku krumpáčem. Že ne?
V zásadě ano, protože jinak tomu prostě nevěřím. Já kočky nezabíjím, máme jich doma několik, včetně přivandrovalců, ale prostě jsem nevěřící Tomáš, nevěřím ničemu, co si neumím technicky vysvětlit-představit.
Anonymní:Pak utřít a spálit? Asi lepší než lopata nebo perlík nebo co tak bývá po ruce?
Upřímně, já mám problém nacpat v případě potřeby svého starého domácího kocoura do přepravky. Takto strčit polodivokou kočku do pytle je pro mě sci -fi.