Tak to u nás včera vedro, k večeru se přehnalo pár mráčků, ale asi měly namířeno k Vám 😀 A dneska zase lehce podmračeno, ani kapka a ještě jsem zaslechl dravce, a to samozřejmě až po vypuštění holubů 😟 Ale naštěstí tady jsem zatím viděl jen káně, luňáka a nějaké motáky😉
Srpen k zimě hledí a rád vodu cedí.
Tak po týdnu se u nás konečně rozpršelo a celý den se nám tu zalévá 🌧️ že i holubům se z voliéry moc nechtělo 🤭
Já teď sloužím jako vedoucí na dětském táboře a to pršavo a 13 stupňů přes den, to je teda za trest.
Včera jsem táhla domů asi deset kilo dětského šatstva a čtvery promočené botasky na vysušení, z jedněch vyloženě odkapávala voda, tak ty se neusušily, no… mňam.
Já po táboře posedávám a pobíhám v zimní oblečeňové sestavě, páč jinak bych asi lehla.
No a dvě děti nám skuhrají jak zasloužilí tuberáci a další se jistě radostně brzy přidají.
Dneska odpoledne je v plánu bazén. Tak to je zrovna něco, co bych klidně z programu tábora vynechala. Eh.
No,tak to je smůla..takové počasí..a to dětem v pondělí začíná škola a samí nemocní 🤔
Tak dneska odpoledne (teda zatímco budeme v bazénu) se to má otočit a má být lépe pak už do konce týdne. Jako klidně bych si zase dala nějaké ty tropy 😀
A my máme koňský tábor, takže odjezdit budou muset haranti ještě v dešti, bohužel. Když je odpo ten basén.
Tak to teda nezávidím. Já si sedím doma v pletených ponožkách a svetříku a vyhlížím konec dešťů 🤭 Teda jako jsem rád, že nemusím běhat s konví a zalévat, ale zase všeho moc škodí 🌧️
Naštěstí nám se vyhnuly kroupy a vichry, ale ta voda je potřeba. Ale s těma děckama to teda nezávidím ☔ Chce to holt jim preventivně dávat víc rumu do čaje ☁️ ⛅ ☀️
nebo míň čaje do rumu? 🤔
Já měla dovolenou začátkem srpna, jak byly taky deště. Moc super to bylo. 😀 Bratr se dvěma dětmi měl taky dovolenou, tak jeden týden nevystrčili nos z hotelu, druhý už chvílemi mohli jít ven řádit. My
Je pravda, že špatné počasí během dovolených a táborů jsou fakt za trest, zvlášť když jsou ve hře děti.
list:nebo míň čaje do rumu? 🤔
Případně tam ten čaj nemusí být vůbec. Ale jenom pro děti nad 18 let.😉
Natrhala jsem si dva kýble jitrocele na sirup. Slepice mi ho sežraly. 😀 Tak v zimě budou asi nejzdravější v rodině. 😀