Bodlinka:to je D849
Dakujem , v ponuke ju ale nevidím - co sa týka toho letáku … Celkom zaujímavá slééépka na pohľad 🙂 …
tyhle olověný kosti nejím
kachnu jedině domácí. víte, takovou tu, co má víc než jednu malou porci masa.
Bodlinka:tyhle olověný kosti nejím
kachnu jedině domácí. víte, takovou tu, co má víc než jednu malou porci masa.
Jo jo, jednou jsem dostala čírku - takový větší vrabec.
Bodlinka:to je D849
Dakujem , v ponuke ju ale nevidím - co sa týka toho letáku … Celkom zaujímavá slééépka na pohľad 🙂 …
však proto je to artikl, který se daruje nebo dává do tomboly, prostě něco jako cuketa.
Cukety beru, všecky, posílejte to sem!
Já je jíst nebudu. Jsou to moji pejskové.
Ale třeba kočky se moc nečipují, nebo jo? A želvy. No a nechci dát za jeden čip s aplikací 700 jak u psa. Takže nějaké koupím a přemluvím nějakého zootechnika? Nebo co to musí mít za papír, aby mi je nezabil.
A když už jste tady takoví hodní… proč nemůžu vozit slepici přes hranice, že by převážela nákazu?
ptáci se čipují do prsní svaloviny a zabít se tím dají docela snadno. někde samodomo zootechnik, co to v životě nedělal, je skoro recept na zabití
přes hranice se vozit nedají čistě protože drůbež nikdy není neobchodní přesun. je to věc legislativy.
tím pádem potřebují traces. no a traces se nedá vystavit, pokud nemáte číslo hospodářství původu a dovozu.
Megí, netahejte slepice na dovču. Ony to neocení. Ani tu kozu. Ani ta nebude vodvázaná.