..děkuji
Papillon - přiznivci plemene
Kilian - veľmi veľmi ma tešíte! Vy ste extrémny dôkaz toho, že aj malý pes je pes - “malej ale šikovnej!”. Veľmi preveľmi fandím ľuďom ako ste vy - “zázraky” s malým “štekadlom”. Ja by som asi bola za to, aby sa viac propagovali takýto malí šikovníci - možno by aspoň trochu pomohla osveta - majitelia mini psíkov by možno (aspon zopár keby ich bolo) pochopili, že to, že je psík malý neznamená, že musí byť nevychovaný.
…jé děkuji, ale vím o dvou cvičácich, kde s malými plemeny cvičí podle zkušebního řadu pro tato plemena, ale to mně moc zatím nechytlo, mně to baví mezi těmi velkými psy a Kiliána taky tak beru🙂
Killian je velký duchem 😍 a je to borec!
….děkuji….
….teď je Kelis se mnou na dovolené a krom přípravy na zkoušky hlídá vnuka, tak občas odpadne….
..bohužel mi nejdou uložit fitky, buď se nahraje a neuloži anebo při nahrávání je celé pole červené..
Škoda, zase zkuste prosím vložit jindy…na Keliška se ráda podívám 😉
Kilian:..bohužel mi nejdou uložit fitky, buď se nahraje a neuloži anebo při nahrávání je celé pole červené..
mě to červené pole dělá u větších fotek - pravým tlačítkem otevřu podrobnosti k fotce, vyberu “upravit velikost” … a zmenším ji. Pak už jde vložit bez problémů
….diky zkusím….
….tak fotka nahrána,uvidíme zda vydrž uložení prospěvku….
…nevydržela…je to šlendrián😠
Vahine:Škoda, zase zkuste prosím vložit jindy…na Keliška se ráda podívám 😉
Keliška jsem měla tu čest poznat loni v srpnu naživo. Mě naprosto uchvátil. Je nejen krásný, ale i moc roztomilý a hodně toho umí. Když jsem se rozhodovala, co si po smrti mé fenky, se kterou jsme ještě loni s Keliškem venčili, navrhla jsem doma papilona, bohužel neprošel. Kdybych byla sama, asi by byl už papilon doma. Úžasný pejsek.
My včera na procházce v loukách, potkali paní a čtyři skvěle vychované motýly.
Kdybych zvažovala malé plemeno, určitě padne volba na ně 😊 !
Já už taky na starý kolena uvažuju o motýlovi. Zatím ale mám ještě plány se stávajícím plemenem, takže počítám, že starý kolena mně výhledově čekají tak cca za 20 let nejmíň. 😂