Dobrý den. Hledám vše možné kontakt na chovatele drůbeže,který by soukromou formou se podělil o svoje poznatky z chovu . Vše zcela neveřejné z mé strany 100%. Ve formě vzájemných email.
Kdyby zde někdo nový byl a nebo osazenstvo z IF kde už se to nepodařilo dořešit. - jinak (seznam.cz.) za případné odpovědi na emailu budu rád. Chovu zdar 🍀🐓
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.08.2023, 13:35:24
Není potřeba zde zveřejňovat můj e-mail,protože kdo zatím chtěl a měl zájem, tak si tak učinil sám ! A to že se moc dalších lidí neozve to je mi jasné, protože tady není úplně má cilovka 🤷, ale proč možnost nevyzkoušet.
A ano zadarmo ani kuře nehrabe, proto chci vše pouze neveřejné.
Není potřeba zde zveřejňovat můj e-mail,protože kdo zatím chtěl a měl zájem, tak si tak učinil sám ! A to že se moc dalších lidí neozve to je mi jasné, protože tady není úplně má cilovka 🤷, ale proč možnost nevyzkoušet.
A ano zadarmo ani kuře nehrabe, proto chci vše pouze neveřejné.
Tak kdo to asi bude s “01314”, když tu to číslo SAMO dopíše “seznam.cz”? Kdyby nebyla neděle, tak řeknu - jdi do… Jedna věc je, že každý máme něco, ale aroganci já netoleruji. Kupte si knížku. Čau
Tak kdo to asi bude s “01314”, když tu to číslo SAMO dopíše “seznam.cz”? Kdyby nebyla neděle, tak řeknu - jdi do… Jedna věc je, že každý máme něco, ale aroganci já netoleruji. Kupte si knížku. Čau
No jo, Jirka54 se nám opět převtělil. On není arogantní, jenom divný. A jeho příspěvky se těžko chápou.
“A ano zadarmo ani kuře nehrabe, proto chci vše pouze neveřejné.”
Aj to je postoj. Nemám rada tento obchodnícky prístup k ľuďom.
Ja naopak verím v nezištnosť a dobrotu väčšiny tunajších prispievateľov - aj admina - a som im za ochotu podeliť sa so svojimi skúsenosťami a pomôcť vďačná. Osobne si myslím, že každému sa napokon v istej forme vráti, čo dáva. A aj šťastnejší býva ten, kto neskrblí len pre seba.
A niečo potom na tejto rade bude: “Kupte si knížku.” Tá je za peniaze.
Odpověď na příspěvek uživatele zvedavec z 07.08.2023, 17:47:20
To že jste větu nepochopila jak byla psána je asi opět věc že je vytržena z kontextu. Kam a hlavně komu patřila.
A tento web má admina paní Zvědavcová ? 1) A opravdu když chcete odpověď na úrovni a z vypovídající váhou tak tam finanční stránka hraje roli bohužel ( zadarmo by to pro Vás nikdo nedělal dnes již nic ). 2) A nebo to čemu se říká chovatelské srdce. Já jsem pro druhou možnost ale v dnešní době těžko realizovatelné .
A řadu ohledně knihy a studia je dobrá. Ale je to takové to o koze u kostelní věže jestli ješte víte z IF o čem byla řeč.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 07.08.2023, 18:06:58
Ač jsi tady pár lidí myslí že je to kovbojka a nevím co dál 😀 vše možné už tady stačili vymyslet. ( Ženy z IF v pokušení 😃).
Ančovičko: Tak moje prvotní požadavek na kontak emailem byl ještě když nebylo jisté že budete tady. A já bych tak byl ochuzen o příspěvky na úrovni a foto vašeho krásného hospodářství. Teď už je jisté že o ně přicházet nebudu 👍😉. A určitě se netrapte že email nefunguje a mobil na Vás mám.
A registrovat se sem nemůžu to už jistě víte také ( jsem kritik a za svými slovy jsi stojím takže to nelze ! ).
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 07.08.2023, 20:12:55
To se z řádku na obrazovce poznat nedá. Jak co člověk myslí. O každém uživateli si zde může každý udělat obrázek sám 🙂. A opravdu máte tady věci za které Vám patří mé uznání 👍.
A ano klidně znova povím už tolikrát řečené proč je inzerce jen taková jaká zde je ? A proč nefunguje chat. ( Odpověď mísních uživatelů že jsi musí odpověď nastudovat na internetu). Chápu někomu to stačí.
To se z řádku na obrazovce poznat nedá. Jak co člověk myslí. O každém uživateli si zde může každý udělat obrázek sám 🙂. A opravdu máte tady věci za které Vám patří mé uznání 👍.
A ano klidně znova povím už tolikrát řečené proč je inzerce jen taková jaká zde je ? A proč nefunguje chat. ( Odpověď mísních uživatelů že jsi musí odpověď nastudovat na internetu). Chápu někomu to stačí.