Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 30.07.2023, 11:56:26
Mám v boxech gumu a když jsou v autě delší dobu, tak jim tam dám dřevitou vlnu nebo na akcích bydlí v přívěsu, kde mají velké klimatizované boxy a slámu.
Ale žádný hadr jim tam dát nemůžu - max ještě koberec. Pokud je pes ničitel, tak to není o materiální škodě, ale zdravotním riziku.
Mám v boxech gumu a když jsou v autě delší dobu, tak jim tam dám dřevitou vlnu nebo na akcích bydlí v přívěsu, kde mají velké klimatizované boxy a slámu.
Ale žádný hadr jim tam dát nemůžu - max ještě koberec. Pokud je pes ničitel, tak to není o materiální škodě, ale zdravotním riziku.
Tak paní říkala, že na zadní sedačce a deset minut, asi tam psa nechávat nebude…
Zlatá moje “deka” na sedačky, sítí vidí pes dopředu, okna schovaná, průřezy na pásy ze všech stran, vlastně to má jak pevnou látkovou přepravku… akorát strop by mohla sníst, to je fakt. 🙂
Tak paní říkala, že na zadní sedačce a deset minut, asi tam psa nechávat nebude…
Zlatá moje “deka” na sedačky, sítí vidí pes dopředu, okna schovaná, průřezy na pásy ze všech stran, vlastně to má jak pevnou látkovou přepravku… akorát strop by mohla sníst, to je fakt. 🙂
Delší dobu zavřená tam psice nebude - jde jen o přesun z domu ke koním a zpět. Předpokládám, že cestou zpět bude tak zmožená dojmy, že to prospí. Na dno dám asi starý ručník - saje a po poblinkání se snadno vypere a pak rychle uschne. Nemyslím, že bude mít čas to rozžvýkat.
Akorát vycpávka za zmenšení prostoru ze začátku se musí nějak vymyslet, ale to asi až bude přepravka doma a uvidím co tam půjde nacpat. Děkuji za nápad s nepromokavým pytlem a povlečením na to - elegantní a přitom jednoduché řešení, až se stydím, že jsem to nevymyslela sama 😇.