- Příspěvek #122096
- Nahlásit
www.spokojenychameleon.cz
ucelené informace o chovu chameleona, problematika, nemoci, doporučení, odborná veterina
www.spokojenychameleon.cz
ucelené informace o chovu chameleona, problematika, nemoci, doporučení, odborná veterina
u nás je také agresivní ale když mu dáme potravu tak je normalní a není agresivní ale když si ho chci vzít na ruku tak sicčí
Dobry den potřebuji poradit. Chamik mi poslední dva dny stále spí. Jen si vezme cvrčka jen dva max tři a zase spi. A všimli jsem si , ze jedno oko už vůbec neotevírá. Dělám vše podle rad chovatelů. Terárium vybavené. Vitaminy dvakrát týdne. Vodu měníme denně a svícení také koupené pro chemiky . Prosím o radu jak pokračovat? Bojím se o něj. Mám ho 2 měsíce .
ahoj,dcera nám darovala páreček chamíku,puvodní majitel už je nechtěl .Mají se u nás dobře .Ted řešíme kladení vajiček.V terárku začne uplně běhat pak do substrátu v kýblu vyhrabe díru a jak hrabe ,tak naklade jedno vajíčko a omylem ho vyhrabe opakuje to po 3 dnech ,dnes to bylo 3 vajicko, jeste lepí ,ale už je pevné,pak vždy vyleze zase nahoru a je klidná
Chci se zeptat jestli chameleon jemensky loupe kuži.
Zdravím no jestli to pro něj není moc silné světlo, ja používám takové ledky www.ledakce.cz/led-trubice-60cm/ a v pořádku, moc nehreji v teráriu mám nějakých 25 stupňů když s nima svítím delší dobu. No určitě bych zkusil to světlo dat o něco víš a pak postupně snižovat. A nebo zkusit ještě jiné osvětlení.