- Příspěvek #93468
- Nahlásit
Chameleon jemenský-chov
- Příspěvek #93469
- Nahlásit
- Příspěvek #93478
- Nahlásit
- Příspěvek #93866
- Nahlásit
- Příspěvek #94236
- Nahlásit
- Příspěvek #94643
- Nahlásit
- Příspěvek #97365
- Nahlásit
- Příspěvek #97366
- Nahlásit
- Příspěvek #98741
- Nahlásit
- Příspěvek #102805
- Nahlásit
- Příspěvek #110180
- Nahlásit
- Příspěvek #111483
- Nahlásit
Dobrý den, potřebuji poradit chci si pořídit Chamíka jemens.
jak je to s krmením ? chci se zeptat jestli mužu dát chamíkovi do terária třeba 30 cvrčku.
a on si sní jen co potřebuje,nebo mu to mam dávat každý den po 10 kusech ? děkuji
- Příspěvek #111887
- Nahlásit
DOBRY DEN nabizim vyrobu kvalitnich terariich ,zameruji se ted na vicekusovou vyrobu terarii a zatim zjistuji stav jestli by byl zajem od vas na me teraria !lamino libovolne ombinace treba i textura drava predni dvirka delane zakazkove zaoblene rozky .vnitrek libovolny dle dohody ELFdesigns@seznam.cz
- Příspěvek #112633
- Nahlásit
Dobrý den muj chameleon trpí tím že mu při kaděni občas teče krev ze zadečku.
- Příspěvek #112884
- Nahlásit
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na příčinu.Chovám chameleony pardálí a už podruhé mi uhynula samička v 6 měsících,večer zcela zdravá jedla,pila, normálně se pohybovala,začala se svlékat,ráno jsem ji našla na zemi těžce se pohybovala,nemohla se udržet na větvi a měla mírně vpadlé oči,podávala jsem ji vodu do tlamičky,ale stejně do večera uhynula,zhoršovala se přímo před očima.Prosím poraďte co se mohl stát.Podestýlka písek,vitamíny,vodu rosím 1x až 2x denně,krmím cvrčky.Děkuji za odpověď.
- Příspěvek #113277
- Nahlásit
Samci mají o hodně vyšší "výrůstek" na hlavě (až 8 cm) a jsou o hodně pestřejší :)
- Příspěvek #115261
- Nahlásit
Ahoj,všude se píše,že chamík má pít.Ale můj prostě nepije.Je mu asi 5 měsíců.Mám ho 2 měsíce, 2x už se svlíknul a nikdy jsem ho neviděla pít a to na něj furt koukám jak na kino. Tak už jsem znejistila a snažím se mu dát stříkačkou,ale on syčí a nebo zdrhá,takže to se asi taky nenaučí a když mu strčím stříkačku do tlamy,tak by mě teda zajímalo,kolik mililitrů může dostat. To jsem se nikde nedočetla. Spíše jen to,že jeho ledviny nejsou stavěné na nějaké velké přísuny vody a že mu tím můžu leda ledviny poškodit. Vzhledem k tomu,že chamík vlastně nemůže čůrat,se to zdá být logické. Také jsem se nikde nedočetla, kolik obalených cvrčků v Biominu H může denně sežrat a nebo kolik cvrčků v Reptivite(to mu dávám 1xtýdně,stačí to?). Cvrčky nenamáčím,ale přesto jsou úplně bílí a zdá se mi,že dávat mu všechny cvrčky obalené je moc,vždyť z něj bude za chvíli sádrovej chamík,nebo ne?
- Příspěvek #115303
- Nahlásit
- Příspěvek #115320
- Nahlásit
Ja chci chovat chameleona ale nevim kde sehnat takovy velky terarko protoze zatim sem videla jen takovy maly.
- Příspěvek #116791
- Nahlásit
Dobrý vecer, Ideme si s priateľom kupovať chameleona jemenskeho.terarium nam zariaďuje známi ktorý chameleona uz chová a tak sme sa boli popozerať po obchodoch ze ci niekde nenájdeme mladého a narazili sme na jedného.ma okolo dvoch mesiacov, a dostali ho do obchodu 27.8. my sme na neho boli pozrieť 29.8. len bol cely bledo hnedý bez žiadnych vzorov,len cisto bledo hnedý,tak sa chcem spýtať ci je to normalne u mladatka ze bol hnedý.vcera ked sme na neho boli pozrieť tak uz bol hnedý s fľakmi na tele(fotka).moze to byt len zo stresu ze je v neznámom prostredí?bojim sa aby nebol chorý alebo nieco podobne.za odpovede vopred dakujem