Zdravím, máte někdo, a chcete se podělit o zkušenosti s krmením psa syrovou rybou z našich vod? Někdo krmí celou, nekuchanou, jiný mrazí, další vaří a vykošťuje…a vy? Za Vaše reakce děkuji.
Zdravím, máte někdo, a chcete se podělit o zkušenosti s krmením psa syrovou rybou z našich vod? Někdo krmí celou, nekuchanou, jiný mrazí, další vaří a vykošťuje…a vy? Za Vaše reakce děkuji.
Já bych zmínila riziko thiaminázy. V případě syrových ryb. Ale předpokládám, že jimi nehodláte krmit psa od rána do večera.
Úplně normálně, nějakou velkou plotici, čerstvě bodnutého kapra od volavky střevličku(i jsem razbory sušila v troubě na pamlsky, když se jich v rybníce “urodilo”, měly cca okolo5 cm ) …podám psině hlavou napřed, ona to kousne-tím zahubí a pak jí to nechám dožrat…nebo jí to klepnu, ale krmím ihned z vody(čeřenu) taková svačinka před večeří
Zbytky z kapra- kůže z lysce (stahuju) , páteř, ocasní ploutev, střívko (i když , jednou jsem ve střívku našla cizopasníky-malé bílé červíky-koukám, co žerou ryby, okoun měl třeba 3 raky v sobě )