Já na ty pudlajze moc nejsem, přitom povahově jsou perfektní…
Zásadní chybka, pudle je dokonalej péf, vyrůstala jsem s nimi a jednou na něj taky dojde, až nebudu stačit na pižlu. Mám někdy pocit, že neexistuje univerzálnější pes - od rodinnýho psa, přes opravdu sporťáka a znám - teda znala jsem - bandu pudlajzů s kterýma chodila paní hlídat. Jasně, nejni to hlídací picbům, ale …….hlídá. A když jsou v přesile a jsou černí, tak zabijou i Kájínka 😀
Ostříhám si ho na sportovku, nepadaj z něj chlupy, můžu mít malinkatýho, většího, středního, veeelikýho, bílýho, černýho, flekatýho, hnědýho , aprikóza .
Vokažte mi někdo plemeno, který je takhle neskutečně variabilní.
Cože?!!! My se nelíbíme Fíkovnici?!!! To je skandál! 🤣 Píšeme jí velký černý puntík! Kde je nástěnka?
Na chodbě, vedle sborovny 😉
A to mně se ty vaše ďoučata tuze líbí, zejména černá. A střih je taky podle mého gusta. A vůbec, řadím si maxidůdla do pořadníku na dalšího pséka, je hned za krátkosrstou kolií. A jestli budete vytrvale vkládat fota božských okálů, tak pořadí brzy přehodnotím.
A to mně se ty vaše ďoučata tuze líbí, zejména černá. A střih je taky podle mého gusta. A vůbec, řadím si maxidůdla do pořadníku na dalšího pséka, je hned za krátkosrstou kolií. A jestli budete vytrvale vkládat fota božských okálů, tak pořadí brzy přehodnotím.
Puntik je naprosto v pořádku, paní Fíková si ho plně zaslouží za naznačenou nevůli vůči důdlovi.
Asi nesplete, akorát mě pořád srdéčko táhne ku střapatým držtičkám, no… Vím, ani ta kolie na střapodržťku nesedí. Budu přehodnocovat priority. Až to přijde. Jednou. Někdy.
Jo, proto je mi tuze sympatický nový psík Keriton 👍
Puntik je naprosto v pořádku, paní Fíková si ho plně zaslouží za naznačenou nevůli vůči důdlovi.
Asi nesplete, akorát mě pořád srdéčko táhne ku střapatým držtičkám, no… Vím, ani ta kolie na střapodržťku nesedí. Budu přehodnocovat priority. Až to přijde. Jednou. Někdy.
Jo, proto je mi tuze sympatický nový psík Keriton 👍
Teda Espiro…?🤣
Znovu žádám vedle puntíku též hvězdičky (plurál)!!! 🙂))))
Já za to, lidi, fakt nemůžu, že vzhledově se mi pudlajzi nelíbí. Jinak je mám ráda. Faaakt… ;-).
A VÁM VŠEM, KTEŘÍ SE HRNETE DO PUDLA S VIDINOU, ŽE TO BUDETE MÍT VŠECHNO ZADARA 😄, MOC PŘEJI, ABYSTE NETREFILI TO, CO JÁ S HNĚDOU. 👌 …protože i pudl se může nevydařit. 😟
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 18.07.2023, 12:22:49
Taky je zvažován. U něj se malinko zaobírám povahou. Náš první pes byl mezi-knír. Čili malý prásknutý se střeďákem. A ta povaha za moc nestála, byť jsem ho samozřejmě milovala. Byl to osrý drsoň a já Drsoně až tak nemusím . Radši Jasoně 😇
Fíkovnice, neškemrej! Hvězdičky se tady nerozdávaj na žádost. Ty si musíš jó zasloužit 😜
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 18.07.2023, 12:24:30
tak jasně, každej jedinec se může nevydařit - našel madáme Flekatá je taky vyloženě výkvět ohaří. Ale je teda v konfliktech ohařsky hodně trpělivá, trvá, než ji někdo nasejří, ale pak ho shraboší jak starej koberec a vyřve mu džuznu do hlavy. Třeba ale Rumouška neshrabala, na toho je jí nepříjemný bejt nepříjemná a chodí si za námi. To chodí je v uvožofkách, protože když ho popadne ouhylná a nerespektuje její žádost - byť i hlasitou, aby se srovnal, srovnáme ho my 😀
Taky je zvažován. U něj se malinko zaobírám povahou. Náš první pes byl mezi-knír. Čili malý prásknutý se střeďákem. A ta povaha za moc nestála, byť jsem ho samozřejmě milovala. Byl to osrý drsoň a já Drsoně až tak nemusím . Radši Jasoně 😇
Fíkovnice, neškemrej! Hvězdičky se tady nerozdávaj na žádost. Ty si musíš jó zasloužit 😜
A já už si vysloužila, za ohaříky, heeeč!
Díky Zrzavcová!🌷
Jinak ale dámy, dnes odpoledne jedu s Fidem na znovunastavení inzulínu, prosím prosím, držte všechny tlapajzny!
Tomu rozumím, taky miluju Jasoně. Miluju pižlu s její komickou povahou. Hele a uměla byste si poradit s lovečinou? Pak třebas fousatá pižla…. jsou ňuňůů a měkčí.
A VÁM VŠEM, KTEŘÍ SE HRNETE DO PUDLA S VIDINOU, ŽE TO BUDETE MÍT VŠECHNO ZADARA 😄, MOC PŘEJI, ABYSTE NETREFILI TO, CO JÁ S HNĚDOU. 👌 …protože i pudl se může nevydařit. 😟