Před chvíli mi přišla nevyžádaná SMS s odkazem na náš “oblíbený” klon ifauny - Faunaportál (viz. screenshot). Přišlo to ještě někomu? Bohužel odesílatele nejde zablokovat - není to telefonní číslo + za stejného rozesílače chodí SMS z portálu občana. Zajímalo by mě odkud zgarbové ukradli moje telefonní číslo 😠.
Před chvíli mi přišla nevyžádaná SMS s odkazem na náš “oblíbený” klon ifauny - Faunaportál (viz. screenshot). Přišlo to ještě někomu? Bohužel odesílatele nejde zablokovat - není to telefonní číslo + za stejného rozesílače chodí SMS z portálu občana. Zajímalo by mě odkud zgarbové ukradli moje telefonní číslo 😠.
Zgarbové… Odkud jste? Nebojte, nic vám posílat nebudu.
Nebyla jste inzerent na ifauně? Měli tam dost šotků - je možné, že jim to někdo naboural.
Občas jsem tam něco inzerovala, tak je to možné. Každopádně odesílatel minimálně tušil, že jsem byla na ifauně a odešla.
Drzí jsou jak parkové veverky - kopírování vzhledu počínaje a tímto konče. Zasílám provozovatelům faunaportálu vřelé pozdravy a “Kalousku, jsi jednička” 👎.
Nyní jsem vložila fiktivní inzerát zde na web a do 2 minut SMS od toho hnusu, takže Admini, řádí vám tady škodná! Podlost nejhrubšího zrna.
Už je prakticky jisté, že kontakty si nikde ze staré ifauny nestáhli a kradou je přímo tady 👎. Platí zákon o zákazu telešmejdů na takovéto SMS? Oni nic přímo neprodávají, ale nevyžádaná nabídka to je a souhlas mě kontaktovat s nabídkou čehokoliv jsem jim rozhodně neudělila.
Dobrý den, zatím jsem to zkusil slušnou cestou a poprosil FP ať neobtěžuje naše inzerenty. Pokud to nepomůže, budeme to řešit jinou cestou. Každý má svůj způsob “boje”. Někdo čistší někdo méně. My jsme dnes navštívili zvířecí burzu v Kroměříži, potěšili 1200 návštěvníků drobným dárkem, navázali spoustů kontaktů s prodejci na další spolupráci a propagovali chovzvirat.cz na plakátech.
SMS chodí opravdu na inzeráty zde z inzerce, dříve to byly maily, to jsme zatrhli nedávno.
Odpověď na příspěvek uživatele mastnacekk z 25.07.2023, 11:56:16
😀 Než jste to sem napsal, nikdo to neudělal. Nejdřív ty maily, to jste tu popsal přesně, admin to zatrh, tak začaly sms 🙂
A nakonec iF to hodí na nás. 😀 “Dobrý den, paní Fílová, děkujeme za zpětnou vazbu. Ohledně diskusního fóra jsme zvažovali možnost jeho ponechání ve formě archivu, bohužel jsme ale -mimo jiné- narazili na skutečnost, že původní obchodní podmínky iFauny omezovaly naši licenci k užití/zveřejnění obsahu vloženého do Diskuse na dobu tuším 10 let. Někteří uživatelé nás také po oznámení chystaných změn (zejména omezení počtu inzertních kategorií) kontaktovali s žádostí o odstranění jejich příspěvků. Ponechání diskusního archivu by tedy přinášelo nezanedbatelné komplikace a proto bylo nakonec rozhodnuto o jeho úplném odstranění. Informační hodnoty některých diskusních vláken si ale jsme vědomi a ještě budeme projednávat možnosti, jak aspoň některé z nich zpřístupnit.”