Aktuálně: 3 725 inzerátů210 655 diskuzních příspěvků18 256 uživatelů

Poděkování vám všem

megi-the-pes
megi-the-pes 23.07.2023, 22:40:23 xxx.xxx.61.106

tam nevidím IP žádnou… nebo jako že si bloknu uživatele podle nicku? a když nemá? 🙂

koukám, že nízký font, co nemá ani pikonanomikromilimetr u závorek např. a neví, co je velké a malé písmenko, je u fór oblíben (chápu, že to šetří místo, ale je to hnus na delší čtení)

Anonymní (neregistrovaný) 23.07.2023, 22:46:19 xxx.xxx.120.0
JardaPecival:

To Zbynek: Na ifaune ne, ale jiny fora(zamerenim) to maj a je to podle me klidnej zpusob eliminace vopruzovacu.. Jinak ve vasem pripade bych uz se s ifaunou vubec nesrovnaval, uzivatelskym rozhranim a pristupem k reseni problemu ji vysoce prevysujete.

Taky ale nechápu jak toho dosáhli?

megi-the-pes
megi-the-pes 23.07.2023, 22:55:17 xxx.xxx.61.106

Má, má! Já jen že to, nikdo kromě správců webu nemá nárok vidět moje IP. Hezky se dá rychle zjistit, kdo je v práci a kdo doma. 
Dejte blok uživatelů/vláken a anonymy prostě přeskakujte. Kurz sebeovládání takový, no. 🙂 Vložení příspěvku ověřit SMS. Těm anonymům. Ono totiž mailů si založím tři tisíce, ale padesát simek kupovat nebudu. A když bude někdo s tímhle tel. číslem votravovat a votravovat a nenechá toho, i když mu všici řeknou, aby nevotravoval, tak ho admin blokne.

XY. (neregistrovaný) 24.07.2023, 07:24:23 xxx.xxx.120.185

Tak já se tedy vyjádřím ať Biaci nemá potřebu říkat že jsem se zbalil a odešel jen tak 🙂.

To že si někdo v 21.st dokáže udělat fotku tak jak když to lidi tesali ve středověku do stal je jeho věc. A opravdu jinde  jsem tyto ,,dokonale snímky neviděl " než v historii na internetu . A ano klidně se pojďte soudit můj omyl -nikdo nemá tady ve státě nic důležitějšího na práci než poslouchat žalobu Jajáčka (Jarina).  A ač Vám třeba z teplalo pivo - neměl jste svůj den  tak jste tady nevědomky jsi učinil soud sám (to už jste zvládl i na IF). A ano pokud jste Chlap tak vystupujte pod svým pravím jménem nebo tady pouze vědomě lžete a mystifikujete lidi ?

Megí to jak jste mi poslala  :-* tak  já Vám jí vracím :-* .  I když tím vám dávám polibek lehce smrti a černý pytel se bude hodit. ( Tato reakce je pouze pro Megí ostatní nereagovat děkuji !! ).

A poslední reakce když jste tak znali kde jsou ty inzeráty z IF ?  Opravdu málo jich tam nebylo a ano byli tam podvodníci jako všude co zvířata třeba neměli vůbec ale ty ostatní ? 

A nedělejte tady z Chovu zvířat  který je již nějaký pátek je něco jako IF (Změna je život jen internetová stopa zůstává). Majitele jsi to OPRAVDU nezaslouží. 

Pěkný den a děkuji za toleranci všech názoru 👍.

PS: Opravdu pan Zbyněk mě může kontaktovat osobně . Když už tak učinil tak může klidně činit znovu. 

JardaPecival
JardaPecival 24.07.2023, 09:34:26 xxx.xxx.228.63
megi-the-pes:

Má, má! Já jen že to, nikdo kromě správců webu nemá nárok vidět moje IP. Hezky se dá rychle zjistit, kdo je v práci a kdo doma. 
Dejte blok uživatelů/vláken a anonymy prostě přeskakujte. Kurz sebeovládání takový, no. 🙂 Vložení příspěvku ověřit SMS. Těm anonymům. Ono totiž mailů si založím tři tisíce, ale padesát simek kupovat nebudu. A když bude někdo s tímhle tel. číslem votravovat a votravovat a nenechá toho, i když mu všici řeknou, aby nevotravoval, tak ho admin blokne.

Vždyť k tomu přeci IP adresu nepotřebuju vidět, nechci číst tohodlenc anonyma, tak dám zablokovat a systém mi zneviditelní příspěvky anonymního uživatele z týhlenc IP adresy. Já ji k tomu vidět přeci nemusím.. A ostatní uživatele ani samotnýho pisatele toho příspěvku tím nijak neomezuju..

raven_kix
raven_kix autor webu
27.07.2023, 14:06:27 xxx.xxx.156.19

Kromě úprav na webu stále pracujeme i na dárcích pro vás. Posílám  pár fotek na ukázku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Anonymní (neregistrovaný) 27.07.2023, 15:10:46 xxx.xxx.120.185
raven_kix:

Kromě úprav na webu stále pracujeme i na dárcích pro vás. Posílám  pár fotek na ukázku.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jo dárečky máte dosti povedené a i hezký jako prezentace to vypadá 👍.

zbynek
zbynek autor webu
30.07.2023, 16:08:50 xxx.xxx.230.164

Dobrý den, hlásím zabaleno a zítra posíláme. Snad všem dorazí v pořádku.

Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 02.08.2023, 10:11:41 xxx.xxx.113.115

Dobrý den, hlásím, že nadívamá obálka dorazila a je toho hodně a je to hrozně milé…usmívám se na to 🙂

Moc děkuji.

Obrázek
kocoura219
kocoura219 02.08.2023, 15:00:38 xxx.xxx.0.1

Taky už mám. Moc milé, znovu díky🙂  Zrovna dnes jsem si v práci říkala, že mi dochází propisky,tak to hezky vyšlo 🙂

Obrázek
acher
acher 02.08.2023, 15:34:41 xxx.xxx.222.196

Také už mám,vnoučata oblepily batůžky, ale přece jen mně něco nechali. Od konce srpna už opět jedeme na králíčích výstavách, takže placka bude reprezentována.

Trickyvoo
Trickyvoo 02.08.2023, 21:57:57 xxx.xxx.0.1

Já se hnala dneska ke schránce, ale byla jsem zchlazena, že tento týden už pošťák chodil a je dost možné, že přijde až příští týden. Jsem na chalupě a jak to teď na poště pročistili, tak má jeden pošťák tři rajóny a chodí jednou za tři dny. Tak snad v pátek to klapne.

Saga
Saga 03.08.2023, 06:59:17 xxx.xxx.167.183

Včera vyzvednuto, dnes prezentováno na batůžku do práce!👍Placky i tužky chodí všude se mnou. Samolepky jsou krásně barevné, jednu z nich už má další chovatelka, ostatní jsou zatím u mne. Jak málo někdy stačí k obyčejné radosti. Děkuji Vám za milý balíček!

Irma19
Irma19 03.08.2023, 16:22:27 xxx.xxx.239.133

Také děkuji, máte to krásné a hlavně je to od vás moc milé 🤗👍

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.