Ano, nyní je tam ten sibiřský husky - stejný pes nyní v Náchodě, před pár týdny z České Lípy (už jsem napsala soukromou zprávu Zbynkovi a očekávám, že obratem zmizí)
Na takové inz. kašlu, kdo se nachytá na překladač a posílání korunek za přepravku do letadla, která stojí deset litrů, ale on pošle dva miliony, tak to mu patří. Aspoň se to protřídí…
Mě baví psát lidem, že lžou a pokouší se mě podvést, což je trestný čin. Třeba tohle je prý modrá fena (nejsou jí ani dva roky a už množení). Jak ví, že to je Stanford? Ta univerzita. To je taky… kdo si koupí psa od vola, co neumí ani psát, tomu to taky patří. https://www.chovzvirat.cz/inzerat/184562-stenatka-stanfordu-na-prodej/
Jo tady to žije. A ano pane Zbyňku pozorujte jak se to vyvíjí a klidně porušte i to nejcennější co slib je ale přes obrazovku se porušit může a dát banana ( zákaz přístupu). Pokud tak usoudíte z vlastního rozhodnutí právo na to máte . Já si na Vás poté vzpomenu až budete na pozici Šárky.
Ale ani ten hezký krok oznáčku můj postoj k registraci zatím nezmění 🙂.
Jo tady to žije. A ano pane Zbyňku pozorujte jak se to vyvíjí a klidně porušte i to nejcennější co slib je ale přes obrazovku se porušit může a dát banana ( zákaz přístupu). Pokud tak usoudíte z vlastního rozhodnutí právo na to máte . Já si na Vás poté vzpomenu až budete na pozici Šárky.
Ale ani ten hezký krok oznáčku můj postoj k registraci zatím nezmění 🙂.
Odpověď na příspěvek uživatele XY. z 23.07.2023, 17:46:43
Ban jsme nedali zatím vůbec nikomu a ani to necheme dělat. Jsme raději, když se vše vysvětlí jinou cestou. Klidně vystupujte anonymně, kdyby to vadilo, tak zde tuto možnost nenabízíme. Zatím jsme stále ve fázi rozjezdu, takže bereme i anonymní příspěvky. iFauna to tak dlouhé roky taky měla a zavedení moderované diskuze jen pro registrované ji tehdá dost ublížilo.
Nikdo banovat nechce, jen ja jako uzivatel touzim mit moznost vybrat si uzivatele/ip adresy, jejich příspěvky se mi nezobrazi, tudiz ja budu jejich vyplodu usetren, aniz by ostatni uzivatele o to ochuzeni byli..
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 23.07.2023, 18:11:26
Né nefungovalo Zbyňku . A opravdu Jardo vy nemůžete číst jen co chcete zajímavé. Ale koukám foto jste z internetu zvládnul stáhnout pěkně. Tak dokážete číst jen co chcete a nepohořšuje Vás to.
Nikdo banovat nechce, jen ja jako uzivatel touzim mit moznost vybrat si uzivatele/ip adresy, jejich příspěvky se mi nezobrazi, tudiz ja budu jejich vyplodu usetren, aniz by ostatni uzivatele o to ochuzeni byli..
To Zbynek: Na ifaune ne, ale jiny fora(zamerenim) to maj a je to podle me klidnej zpusob eliminace vopruzovacu.. Jinak ve vasem pripade bych uz se s ifaunou vubec nesrovnaval, uzivatelskym rozhranim a pristupem k reseni problemu ji vysoce prevysujete.
Né nefungovalo Zbyňku . A opravdu Jardo vy nemůžete číst jen co chcete zajímavé. Ale koukám foto jste z internetu zvládnul stáhnout pěkně. Tak dokážete číst jen co chcete a nepohořšuje Vás to.
Nejak nerozumim co mi rikate? Budu cist vzdycky jen to co budu chtit ja, s tim se smirte.. A jake foto jsem stahnul z internetu? Mam to chapat jako obvineni z plagiatorstvi? Nuze, nebojte se, nebudte srab a pojdme do toho!!
Nejak nerozumim co mi rikate? Budu cist vzdycky jen to co budu chtit ja, s tim se smirte.. A jake foto jsem stahnul z internetu? Mam to chapat jako obvineni z plagiatorstvi? Nuze, nebojte se, nebudte srab a pojdme do toho!!
Jo ani já Vám nerozumím. A do čeho má kdo a jak má chodit ??
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 23.07.2023, 19:08:41
Copak nechápe, že jste naznačil, že jeho příspěvky ignorujete a on si snaží získat Vaši pozornost. To je to co pána XY štve - na jednu stranu mu diskuze vadí, ale na druhou stranu nesmí být v ní opomíjen.
Pritom stacilo jen vysvetlit tu vetu, neudelal si to.. Zbabelej lhari..
Předpokládám, že to XY myslel tak, že když jste dost chytrej, abyte si stáhnul profilovou fotku ( mě se to např.nezdařilo 😊), jste dost chytrej u na to, abyste přeskakoval blbý příspěvky.