Děkuji tedy za objasnění i když jsem si o něj úplně až tak nepsal. A to že tady inzerce pro lidi který by jí zde uvítali vážně kulhá je holí fakt. A určitě nebyl problém jet v poměru 50 na 50 ve vylepšování stránek ?
A pokud jste si vážně řádně odpočinul tak směle do toho 👍.
Holý. Kteří. A chybí vám 5 čárek. Když už jsme u vylepšování inzerce. Neboli zameťte si před vlastním prahem.
Tak sem si schválně pročet jak jiri24 tak anonymous talkera a nenašel sem jedinou konkrétní záležitost, jen nic neříkající jízlivý narážky:
a věřím, že to samé se brzo stane i u inzerce, která zatím v kategoriích které sleduji více malinko pokulhává ve srovnání s některou konkurencí.
Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
Děkuji tedy za objasnění i když jsem si o něj úplně až tak nepsal. A to že tady inzerce pro lidi který by jí zde uvítali vážně kulhá je “censored” fakt.
A pokud jste si vážně řádně odpočinul tak směle do toho
.
.
Takže pane uklizeči, Jestli se můžu zeptat, co z toho je prospěšné a “k věci”?
Inzerce se nelíbí ani nám samotným. Víme moc dobře, že má mouchy, teď na ni bude zase víc času.
Právě teď KONČÍM tuto akci, děkuji za účast, zapojilo se vás hodně, někdo “dárečky” odmítl. Zasílat budeme celkem 56 z vás. Jen mi od někoho chybí ještě adresa pro doručení nebo požadavky na motiv placky a samolepek. Konkrétně čekám na tyto uživatele:
george
zofre
keissa
Biaca
hmn
assil
MiNI
Anet10
MiraT
drvodelkafialova
Trickyvoo
dublinbarzoj
Napište mi buď soukromou zprávu zde nebo mail na zbynek@chovzvirat.cz Pokud jste tak někdo z výše uvedených učinil a přesto jste v seznamu, napište mi raději ještě jednou, v tom množství jsem mohl něco přehlédnout.
Kdo se nestihl akce zúčastnit nemusí zoufat, určitě si to zase někdy zopakujeme, díky.
Hele, Jirko 54 alias XY, na iF jste volal po zrušení diskuze, protože jste se nemohl smířit s naším stylem rozhovorů.
Chápu, kde je problém, vím, že za to nemůžete, ale možná byste mohl zkusit trošku na tom zapracovat, protože ne každý ví, o co jde, a takto ty všecky lidi tady i jinde
hrozně demotivujete.
Pokud nemůžete vydržet tu chvilku, než se inzerce předělá, dávejte poptávku do diskuze. I když jste byl takto nepříjemný, vždy Vám všichni odpověděli!
Hele, Jirko 54 alias XY, na iF jste volal po zrušení diskuze, protože jste se nemohl smířit s naším stylem rozhovorů.
Chápu, kde je problém, vím, že za to nemůžete, ale možná byste mohl zkusit trošku na tom zapracovat, protože ne každý ví, o co jde, a takto ty všecky lidi tady i jinde
hrozně demotivujete.
Pokud nemůžete vydržet tu chvilku, než se inzerce předělá, dávejte poptávku do diskuze. I když jste byl takto nepříjemný, vždy Vám všichni odpověděli!
Jo, Jirka 54, ano, takže jste mi to potvrdila. IP jsem nekontrolovala, ale styl vyjadřování odpovídá. A s demotivací s Vámi souhlasím.
hrozně demotivujete.
Teď mi to došlo! To je TEN Jirka54. Už si vzpomínám. Tehdy jsme si dokonce vyměnili i pár SZ. Moc to nepomohlo.
chvd - měl alespoň odvahu psát pod vlasním nickem a provokovat. Očekávám že už žádná další kritika nebudu - jelikož všichni vědí o koho se jedná. Je zvláštní, že lidé, kteří mají v úmyslu provokovat jsou většinou anonymové.
chvd - měl alespoň odvahu psát pod vlasním nickem a provokovat. Očekávám že už žádná další kritika nebudu - jelikož všichni vědí o koho se jedná. Je zvláštní, že lidé, kteří mají v úmyslu provokovat jsou většinou anonymové.
To jsme věděli i tenkrát. A stejně Jirka54 zakládal vytrvale další a další vlákna.