Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
Musím se přiznat, že vás sleduji docela často, tak to zrovna vyšlo dobře. Snad bude co nejmíň takových reklam.
Musím se přiznat, že vás sleduji docela často, tak to zrovna vyšlo dobře. Snad bude co nejmíň takových reklam.
zbynek:Musím se přiznat, že vás sleduji docela často, tak to zrovna vyšlo dobře. Snad bude co nejmíň takových reklam.
Počkejte…konkrétně mě sledujete docela často???😀
Já se trochu bojím…😄😉🤩
Nemám dobré období, ale přiznávám, že Vás mám ráda (jako ostatně všichni zde)!👍
Fikovnice:Počkejte…konkrétně mě sledujete docela často???😀
Já se trochu bojím…😄😉🤩
Nemám dobré období, ale přiznávám, že Vás mám ráda (jako ostatně všichni zde)!👍
Nebuď paranoidní 😊!
Ale zase nezapomeň,že kdy jseš paranoidní, neznamená to, že po Tobě nejdou 🤣 !
Doron:Nebuď paranoidní 😊!
Ale zase nezapomeň,že kdy jseš paranoidní, neznamená to, že po Tobě nejdou 🤣 !
No právě!!!
Ty nespíš?? Klasika…???
Já mám natolik blbé období, že si dávám loka Republicy…🤣
A právě jsem si představila, jak si dáváme toho loka spolu…máme podobné povahy, že jo?😜
A až včera jsem zjistila, že se asi jmenuješ úplně jinak…😉 Ale to ničemu neva…
Jsem noční pták.. Věra Ulrika, proto se podepisuju Ula, mi tak říkají..
Republicu závidím, u nás je to jak u Suchánků ☹️.
Blbý období zvládneš , taky nemám po smrti mámy to nejlepší, ale nejsme ty sněhový vločky, že jo…🤣 .
Doron:Jsem noční pták.. Věra Ulrika, proto se podepisuju Ula, mi tak říkají..
Blbý období zvládneš , taky nemám po smrti mámy to nejlepší, ale nejsme ty sněhový vločky, že jo…🤣 .
Jasný, že nejsme!!!
A počkej, až za Tebou přijedu! To bude proviant, to se těš, holka…😉
Zjistila jsem to, když jsem koukla na květnový výpis (asi tušíš…?)…👏
A jak jsem teď nějak ze všeho špatná, tak mi chvíli trvalo, než mi to doteklo do reziduí mého mozku…😀
Doron:Jsem noční pták.. Věra Ulrika, proto se podepisuju Ula, mi tak říkají..
Nicméně, já bych snad i chvíli tou vločkou být chtěla. Mně se nechce být na všechno sama. Ale jak jsem si to zařídila, tak to mám, no…🤔
Díky. 🙂
Díky za toto krásné gesto a také za to, jak jste zvlásli za poměrně krátký čas tento web vylepšit. Je skvělé jak se zde podařilo i díky tomu a účasti ostatních nastartovat diskuzi a věřím, že to samé se brzo stane i u inzerce, která zatím v kategoriích které sleduji více malinko pokulhává ve srovnání s některou konkurencí. Přeji vše nej do budoucna.
J.Z.
Veľmi pekne ďakujem, prihlásila som sa sem, lebo som nechcela stratiť kontakt s ľuďmi, ktorí boli na ifaune, aj keď málo píšem, o to radšej čítam - mnohé názory a rady sú veľmi prínosné. A nepotrebujem žiaden darček, aj bez toho budem tieto stránky propagovať - vlastne som už začala medzi kolegami.
Super dárek. Děkuji za vřelé přijetí.
Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
XY.:Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
Ale chce a změn bude celá řada, jen jsem byl na dovolené, tak se úpravy chvíli pozastavily 🙂.
XY.:Jo až to vypadá že tady nikdo zlepšení v oblasti inzerce nechce 😔. A stačí jim zde ty sesbírané vavřínu z ,,diskuze ".
Člověk by neměl bejt nenažranej. Udělalo a dělá se tady toho najednou v krátkém časovém úseku dost bych řekla, a nejde přeci všechno stihnout najednou.
No pardon!!!👎
Vždyť pro nás admini dělají MAXIMUM! Teď ještě i ty dárkové předměty! Proboha, co byste ještě chtěl(a)?!
Pokud chcete super vylepšení inzerce běžte na ifaunu, kde žijí v přesvědčení, že nové zaměření stránek na inzerci je krokem správným směrem a zlepšování služeb.
Hlavní problém, který většině původních uživatelů ifauny vadil, bylo zrušení diskuze a možnost poskytnutí rad. A to zdejší moderátoři poskytli uživatelům v ohromné míře s plným nasazením. Ostatní se doladí později - viz. už nyní zde nejsou tak časté podvodné inzeráty, což vnímám jako nesmírný krok dopředu ohledně inzerce.
Jste úžasní, že na nás myslíte. Já děkuji, vlastně, že jste a že jste takoví, jací jste. Přeju , nejen s námi, pevné nervy a nejen vám, ale i ostatním diskutujícím ať se splní na co pomyslí.
Děkuji tedy za objasnění i když jsem si o něj úplně až tak nepsal. A to že tady inzerce pro lidi který by jí zde uvítali vážně kulhá je holí fakt. A určitě nebyl problém jet v poměru 50 na 50 ve vylepšování stránek ?
A pokud jste si vážně řádně odpočinul tak směle do toho 👍.
Jo IF byla zcela jedinečná a tolik zvířat které díky ní mám je až neskutečně. Kontakty a pozvání k Chovatelům a tak vidět na živo jak se mohu dál posouvat byla fajn zkušenost. To že né každý kontakt jsem dokázal v čas zachránit je škoda 😔.
Ale nikdy by mě nenapadlo jít vyjadřovat názor někam jak zhrzená milenka. IF jsi dala jiný směr podnikání a opravdu to bylo její svobodné právo.
Některým lidem, i když by se jim sneslo modré z nebe nikdy spokojení nebudou. Mě je IF ukradená (ztratila význam - i vyhlášená značka, které nabízí brak stejně zanikne), ale provedená práce by se měla ocenit a ne hanit, že všechno není hned.