Moc děkuji za milé překvapení 👏🌷a ráda využiji možnosti dát světu vědět, kam se svým psem teď patříme, a to plackou na batohu.
Poděkování vám všem
Dakujem, za web a za pozornost 🙂
Velké poděkování za web a za naprosto nadstandardní přístup 👏.
Díky moc za vás 😉
V dnešnej dobe sa takýto prístup k užívateľom vidí málokedy
Veľmi pekne ďakujem - predovšetkým za to, že ste po zrušení ifauny prijali toľkých nových prispievateľov - reagovali okamžite na ich požiadavky a za pochodu vylepšovali. A ponúknuté maličkosti sú krásnym gestom. Ešte raz Ďakujem
Také moc děkuji za vlídné přijetí 🙏 . A přeji vám ať jste úspěšní jako bývalá iFauna 👍.
Za všechny bývalé ifauňáky děkuji za přijetí na web, myslím, že je to tady i lepší, než fauna. Jste super🌹
😁 No já myslela, že když jdu na web přes email, tak se přihlásím automaticky. 🙈
Mi se tak občas něco samo poplete. 🙄 Omlouvám se.
Nevím co bych napsala, myslím, že vše podstatné, poděkování adminům za jejich přístup a podobně, už bylo napsáno. O dárečky si nenapíšu, protože už se vidím, jak jdu někam něco vyzvedávat, i na balíky si připlácím, aby mi je přivezli až pod nos, ale shledávám to velmi milým gestem 😊
také s díky odmítnu - ale myslím, že právě na burzách, výstavách, soutěžích, závodech… se budou reklamní předměty hodit. Spíš pokud někdo z aktivních čtenářů ví, že se akcí pro chovatele a majitele všech možných opeřenců, chlupatců i nahatců bude účastnit a nevadilo by mu rozhodit pár samolepek… tak by se s vámi mohl dohodnout a přebrat si ty předměty, které řada z nás odmítá a tak je využít…
Tak to koukám, jak psali ostatní přede mnou, to my děkujeme vám, že jste nás takhle pěkně přijali na chovu zvířat a ještě pro nás diskuzi upravili 👍
Jsem zde a zůstanu zde ☺. Je to od vás milé …
To je opravdu strašně,ale strašně hezké.Klobouk dolů,protože tohle by se na Ifauně nikdy nestalo.Jste opravdu skvělí a mic vám za to děkuji🤗
Paráda! Krásné 🙂
Tak koukám, že šécko už napsaný asi bylo? Pro mě osobně je fakt tím největším dárkem váš přístup k tomu našemu převalení se sem. Moc bych - jak vám, tak nám - přála, aby se podařilo tu studnici zkušeností a znalostí vybudovat tady znovu.
To je moc milé. Osobně bych ještě přivítala rubriku včely a hmyz, já je hrozně ráda fotím.
To je fakt, mohla bych placku pověsit na záclonky výstavní klece, na podzim zase začnu jezdit
Já zase čubrním!
Ta reklama na Nembutal zmizela naprosto bryskně!!!👍
Rubrika včely určitě brzy bude, zatím k tomu slouží sekce Bezobratlí, ale včely chceme oddělit, včelařů je dost 🙂