impact:Víte, jak to říkal Bolek? Tak tady to docela sedí. Já viděla klíště na dásni. Jazyk už je kousek.
V létě je to šup šup, sliznice suchý, klíště štípne a je to.
Sarah01:Vlasta se měl omluvit, ne vy přece.
V klidu! Já impact pochopila.
Přečtěte si to ještě jednou, jaká je pointa.
kometa:Omlouvám se, že jsem napsala, že vlasta ví všechno nejlíp. Není to pravda.
Takhle to stačí?
Jestli je to ironie, tak sto bodů ze sta. 😂
Ale jinak jsem to opravdu myslela na ni.
impact:Víte, jak to říkal Bolek? Tak tady to docela sedí. Já viděla klíště na dásni. Jazyk už je kousek.
Bodlinka:proč by nemohlo být kliště v jazyku?
úplně normálně, je horko, jazyk celou procházku visí z tlamy ven a je volně k dispozici, prokrvené to je, tenkou sliznici to má
už jsem viděla klíště na takových místech, že by mě to nepřekvapilo.
jsou na škodu
impact:Pak doufám, že má dostatek charakteru na to, aby se omluvila.
Tak to je mazec!
Nejsem Vlasta, na nikoho jsem neútočila…přesto beru svá slova, že se mi to nezdá, zpět.
Anonymní:Vlastík neví vše.
Koukněte třeba na sebe(!Kometo), co učí dnešní odborníci. A jací to budou odborníci v budoucnu, když je učí hlupáci??
Já mám pocit, že Vlasta je on. Někdo takový, matně si vybavuji, byl na IF.
A nezlobte se (nebo se zlobte 🙂), ale toto už je urážka Komety.
Foto vložené v této diskuzi ukazuje, že jste se mýlil(a), stejně jako já. Vy jste ale napadl(a) i celkem nehezky Kometu.
tak holky neblněte.
Bodlouši, napsal jsem odborný.
Ne, že nějaká koza něco napíše na internet. A nebo si UM napíše sám
Jsme ČR
..zeptám se asi úplně blbě, ale nedá mi to,jak je možné, že klíště nikdy nechytlo jak morče, tak kralik, i když se pohybovali v prostředí, kde ho pes nebo kočka chytli běžně..
vlastíku,
odborný se nebude zabývat problémem, že vlastíček má problém použít google.
Fikovnice:Já mám pocit, že Vlasta je on. Někdo takový, matně si vybavuji, byl na IF.
A nezlobte se (nebo se zlobte 🙂), ale toto už je urážka Komety.
Foto vložené v této diskuzi ukazuje, že jste se mýlil(a), stejně jako já. Vy jste ale napadl(a) i celkem nehezky Kometu.
Pamatujete si vlastu dobře ještě z IF. Nemá cenu se jím zabývat. Jenom provokuje a uráží. A na mě má obzvlášť spadeno. Ale na otázku (kdysi dřív), jestli jsem ho učila, když tak dobře zná mé pedagogické (ne)kvality a profesní(ne)odbornost, neodpověděl.
Fikovnice:Tak to je mazec!
Nejsem Vlasta, na nikoho jsem neútočila…přesto beru svá slova, že se mi to nezdá, zpět.
Viz výše. Přečtěte si předchozí příspěvky impact a moje. S vámi to nesouvisí.
Kilian:..zeptám se asi úplně blbě, ale nedá mi to,jak je možné, že klíště nikdy nechytlo jak morče, tak kralik, i když se pohybovali v prostředí, kde ho pes nebo kočka chytli běžně..
To není blbě, ale zajímavě.
Můj soukromý názor - morčata nebo králíci, když už jsou venku, tak v ohrádkách nebo klecích. A tam to rychle spasou a zdupají ještě dřív, než se klíště “rozkouká”. + morče mi připadá, že má srst pro klíště takovou neprůchodnou.
Ale třeba jsem vedle.
..s tou srsti u morča mně to napadlo také…diky
já si myslím, že to prostředí není stejné. morče nebo králík bývají v ohrádce na krátce posekaném trávníku
klíšťata rády trávu delší.
Bodlinka:já si myslím, že to prostředí není stejné. morče nebo králík bývají v ohrádce na krátce posekaném trávníku
klíšťata rády trávu delší.
Tak nějak jsem to myslela. Že se klíšťata drží v té “divoké” trávě a na tu se králíci nebo morčata nepouštějí. Vystihla jste to lépe.
Anonymní:Jsme ČR
Vlasta a Anonymní má stejnou IP? Ale to se vlastně už stalo spoustě z nás.
Nooo, my jsme morčata pouštěli vždy a všude vlastně jen do vysoké divoké trávy ať se hezky napasou, a klíšťáka neměla ani jednou. Ale nikdy mě to za těch 30 let co je chovám nenapadlo. Zajímavé. Přitom psy, kočky i lidé tam klíšťata chytali 🤔
klíšťata a králík prý takto :