Na jazyku nebude klíště. Moc nevěřím. Že by prázdniny?
Ze včerejší procházky lesem jsme si donesli domů klíště, nic neobvyklého kdyby nebylo zapité na jazyku. Hafan je hodný, sáhnout si tam nechá ale na nějaky vytáčení to není ☹️ zažili jste někdo?
Ze včerejší procházky lesem jsme si donesli domů klíště, nic neobvyklého kdyby nebylo zapité na jazyku. Hafan je hodný, sáhnout si tam nechá ale na nějaky vytáčení to není ☹️ zažili jste někdo?
Narovinu? Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale pokud si nechá sáhnout do tlamy, tak ho vyndejte. Jen klíště se nevytáčí, ale vyviklává.
Trickyvoo:Narovinu? Nikdy jsem se s tím nesetkala, ale pokud si nechá sáhnout do tlamy, tak ho vyndejte. Jen klíště se nevytáčí, ale vyviklává.
Já taky ne. Na rovinu - já bych asi trapně jela k veterináři. Normálně klíšťata ne férovku vytrhávám, ale z jazyka bych si netroufla.
No určitě bych nakonec taky zkusila toho veterináře
Na jazyku nebude klíště. Moc nevěřím. Že by prázdniny?
Kometo?????
Veterinář, učitel a taková odpověďˇ?
Vás učili, že už se to někdy stalo?
Rozhodně by to chtělo fotku.
Vlasta:Kometo?????
Veterinář, učitel a taková odpověďˇ?
Vás učili, že už se to někdy stalo?
Co vy víte, co mě učili?
Zrovna nedávno povídala moje kolegyně s dlouholetou praxí na veterinární klinice, že už neříká “To není možné”. Protože je.
Příroda a medicína nepřestává překvapovat.
Trickyvoo:Rozhodně by to chtělo fotku.
Popravdě já tomu zadání také moc nevěřím. Klíště potřebuje určitý čas než se zapije. Moc si to v případě jazyka neumím představit.
Jj, foto by vše objasnilo.
Zdravý pes,100 % nemožné
Normální klíště, 100% nemožné
Dohromady jste 200 v mínusu. A to ani příroda neumí otočit.
proč by nemohlo být kliště v jazyku?
úplně normálně, je horko, jazyk celou procházku visí z tlamy ven a je volně k dispozici, prokrvené to je, tenkou sliznici to má
už jsem viděla klíště na takových místech, že by mě to nepřekvapilo.
Vlasta:Zdravý pes,100 % nemožné
Normální klíště, 100% nemožné
Dohromady jste 200 v mínusu. A to ani příroda neumí otočit.
Víte, jak to říkal Bolek? Tak tady to docela sedí. Já viděla klíště na dásni. Jazyk už je kousek.
Bodlinka:proč by nemohlo být kliště v jazyku?
úplně normálně, je horko, jazyk celou procházku visí z tlamy ven a je volně k dispozici, prokrvené to je, tenkou sliznici to má
už jsem viděla klíště na takových místech, že by mě to nepřekvapilo.
Bodlinko nemůže.
Je to někde odborně popsané??
impact:Víte, jak to říkal Bolek? Tak tady to docela sedí. Já viděla klíště na dásni. Jazyk už je kousek.
Vlasta ví přece všechno nejlíp.😉
Vlastík neví vše.
Koukněte třeba na sebe(!Kometo), co učí dnešní odborníci. A jací to budou odborníci v budoucnu, když je učí hlupáci??
Vlasto může
blbej google, tick dog tongue a můžeš se kochat fotografiemi.
kometa:Vlasta ví přece všechno nejlíp.😉
Pak doufám, že má dostatek charakteru na to, aby se omluvila.
Bodlinko 🤠
myslíš gugl u Budějovic?
impact:Pak doufám, že má dostatek charakteru na to, aby se omluvila.
Omlouvám se, že jsem napsala, že vlasta ví všechno nejlíp. Není to pravda.
Takhle to stačí?
kometa:Omlouvám se, že jsem napsala, že vlasta ví všechno. Není to pravda.
Takhle to stačí?
Vlasta se měl omluvit, ne vy přece.