Ahoj, v pondělí jsme nechali vykastrovat kocoura a začal nám hodně slinit. Je to běžné? Od té doby je takový “jiný” jakoby zpomalený. Zatím i méně žere a hodně slintá. Nemůže to být něco vážnějšího? Veterinářka dnes neordinuje ☹️
Ahoj, v pondělí jsme nechali vykastrovat kocoura a začal nám hodně slinit. Je to běžné? Od té doby je takový “jiný” jakoby zpomalený. Zatím i méně žere a hodně slintá. Nemůže to být něco vážnějšího? Veterinářka dnes neordinuje ☹️
To vám slintá od pondělka? Dneska je pátek. Já bych teda řešila dřív.
Žádný můj kocour (mám pátého) takové problémy po kastraci neměl.
A nemůžete jet jinam? Je možné, že se třeba kastrace nějak nepovedla a zvíře má problémy.
Klasika. Čekám do pátku, jestli problém sám nezmizí a pak se ptám na netu. Já bych na veterinu jela hned v úterý. Nebo tam aspoň zavolala. Ale spíš bych udělala to první.
Protože pokud nežere určitě tam bude problém - to zatím bylo to první na co se mě vždycky veterináři ptali.Určitě bych jela ale na jinou veterinu, veterináři často odmítají uznat chybu viz. Fikovnice.
Tak nakonec je to prý jen náhoda, že začal slintat zrovna po kastraci. Po té stránce je vše v pořádku a v normě, ale má špatné zuby a počáteční zánět dásní, proto prý slintá. Možná se budou trhat i nějaké zuby, máme přijít ještě jednou.
můj kocour slintal po “kapičce”za krk,ale fakt hodně..hned jsem volala,a že je to normální,ale kdyby dýl,tak přijít..slintal jeden den,ale bylo mi ho strašně líto,jak ho to trápilo🐱😟
Tak nakonec je to prý jen náhoda, že začal slintat zrovna po kastraci. Po té stránce je vše v pořádku a v normě, ale má špatné zuby a počáteční zánět dásní, proto prý slintá. Možná se budou trhat i nějaké zuby, máme přijít ještě jednou.
No, možná náhoda. Ale to nechutenství už ne.
Jak je starý? Nějak jsem dedukovala, že na kastraci chodí kocouři do roku. A to by měli mít zuby ještě v pořádku. A tyhle jsou dokonce na trhání? To není obvyklé.
Jinak, problémy se zuby často znamenají i problémy s ledvinami.
Jak je starý? Nějak jsem dedukovala, že na kastraci chodí kocouři do roku. A to by měli mít zuby ještě v pořádku. A tyhle jsou dokonce na trhání? To není obvyklé.
Jinak, problémy se zuby často znamenají i problémy s ledvinami.
On ale možná nežere právě kvůli tomu zánětu dásní…
Krom návrhu extrakce zubů měli dát aspoň něco na potírání dásní. Kdoví, jak ty zuby vypadají.😔