Aha, měla jsem za to že vzniká na místech kde se kůň hodně potí takže pod sedlem.
Dobrý den, je toto onemocnění opravdu geneticky přenosné nebo to je hloupost? Může se objevit i na neježděném koni nebo tam by nehrozila?
Dobrý den, je toto onemocnění opravdu geneticky přenosné nebo to je hloupost? Může se objevit i na neježděném koni nebo tam by nehrozila?
Áno a s jazdením letná vyrážka nijako nesúvisí, je to alerigcká reakcia na uštipnutie hmyzom.
Lála:Dobrý den, je toto onemocnění opravdu geneticky přenosné nebo to je hloupost? Může se objevit i na neježděném koni nebo tam by nehrozila?
Viz Arbora. Je tam minimálnš genetická predispozice. A s (ne)ježděním na koni to nesouvisí.
Aha, měla jsem za to že vzniká na místech kde se kůň hodně potí takže pod sedlem.
Lála:Aha, měla jsem za to že vzniká na místech kde se kůň hodně potí takže pod sedlem.
Ne, to je něco úplně jiného (to by měli letní vyrážku všichni koně, kteří jezdí v létě pod sedlem). Quash vám dala odkaz. Četla jste ho? Tuším, že povídání začíná na str.22.