Holky, ale já vycházím jen z toho, co tady proběhlo v diskuzi, z ničeho jinýho. Evidentně na to asi má někdo čas různě kopírovat příspěvky a fotky a různě to někam dávat a posílat. Jak jinak by se tam ten inzerát ocitl.
Tak já jdu zas proti proudu. Nevěřím, že je to ona.
To je legrace. 😀 Kolik lidí nad tím přemýšlí. Slušnej trolling. Ale třeba ne. Napadlo mě, že je to dítě s domácí výukou, rodina v lese a vyznávající nějaké přísnokruté náboženství, všici tam v knihách ve dne v noci leží… jenže teď jde toto dítě na gympl, na střední… a rodiče usoudili, že by mu měli ukázat vnější svět, aby pak nečumělo jak tele…
Holky, ale já vycházím jen z toho, co tady proběhlo v diskuzi, z ničeho jinýho. Evidentně na to asi má někdo čas různě kopírovat příspěvky a fotky a různě to někam dávat a posílat. Jak jinak by se tam ten inzerát ocitl.
Tyjo, já hlavně nemám čas si číst všechny diskuse a pak v hlavě nosit, co kde kdy kdo napsal 😀 Takže jsem prostě bez šance. A kdo má na co čas, to taky nepostřehnu…
Tyjo, já hlavně nemám čas si číst všechny diskuse a pak v hlavě nosit, co kde kdy kdo napsal 😀 Takže jsem prostě bez šance. A kdo má na co čas, to taky nepostřehnu…
Taky nestíhám, třeba víčko, kde je skoro 450 stran a kolikrát denně přibylo tak 10, to nedávám. Nic proti těm, co tam píšou, to vůbec.
Já inzerci nečtu, nemám čas ani chuť, tak bych na to vůbec nepřišla. Nevím tomu stejně hlavu ani patu. A vlastně mě to nezajímá. Chodím sem, na veřejné diskuze, veřejně diskutovat a ne řešit nějaké pokoutní informace šířené formou sz či jinak mimo ChZ.
Někdo tam nabízel od Alušky fenečku Bessy, která má myslím 9 let, jako půlroční štěně bez PP za 10 tisíc, fotka stažena odsud z diskuze o venčení.
To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný, škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?
To jako fakt? Lidožravce je asi 14, inzerát je už smazaný, škoda chtěla jsem ho vidět. Ale kterej zmetek dokáže nabízet starou fenu jako štěně? A ještě cizí ?
Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.
Tak dokonce 14 má, to jsem si ani nevšimla, jen jsem věděla, že už je starší.
Byla tam ta první fotka z tohoto příspěvku.
Jo, deváté přivezeniny, ale přijela si 5ti letá. Vždyť na těch fotkách má šedivej čenich, jak to někdo může vydávat za štěně? Škoda že nemáme nějakej kontakt z toho inzerátu na údajný štěně lidožravou Bess ….
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 12.12.2024, 12:48:24
Tak na co tam ten inzerát byl? Já bych i pochopila, že někdo pro prachy vydává cizího psa za toho, kterého chce prodat. Nebo falešný inzerát na číslo neoblíbeného souseda. Ale k čemu je inzerát s falešným číslem?