- Příspěvek #233596
- Nahlásit
Ano jsou bez PP ale i tak je ta cena nízká a mně jde spíš o to jestli podle fotek to jsou opravdu border kolie nebo kříženci, ty fotky se mi nezdají.
Vždyť tam píšou, že je bPP…
Ano jsou bez PP ale i tak je ta cena nízká a mně jde spíš o to jestli podle fotek to jsou opravdu border kolie nebo kříženci, ty fotky se mi nezdají.
Když jsou bPP, tak vám nikdo nic nepotvrdí, protože to prostě nelze ověřit. Podle pár fotek vám nikdo psa k plemeni nepřiřadí, můžete mít nakrásně křížence co dům dal, co bude vypadat přesně jako bordera, bude splňovat vizuální standard klidně, a s borderou nebude mít nic společného. Natož štěňata, na kterých nepoznáte vizuálně už vůbec nic, majitelé různých kříženců malých plemen, které kupovali jako zaručeně jorkšíra by mohli vyprávět. Za rok se na ten vrh podíváte a jeden bude metr vysoký, druhý bude třicet čísel, pátému se postaví uši… Druhý inzerát stejného inzerenta https://zvirata.bazos.cz/inzerat/191948781/border-kolie.php nevím, jak je to u kolií, ale merle bývá problematické, když nemáte podklady, na základě jakého spojení štěňata vznikla, jak prospívají předchozí vrhy…
Anonymní:Narazili jsme na levnou border kolii za 4000 Kč, budí to podezření na pravost. Posuďte, je to borderka nebo spíš kříženec s něčím?
Už fotiek (najmä toho druhého vrhu) vidieť mizerný výživový stav aj srsť a vás zaujíma, či je to kríženec?
taky me to prastilo do oci, ta spatna kondice stenat.