Smutné, já mám psa také milujícího vodu, uvažuji mu koupit na “rochnání” něco jako je na fotce, myslíte že by do toho lezl?
Znala jsem jednoho, ten tam bohužel zůstal ….taky na hlídání …
Znala jsem jednoho, ten tam bohužel zůstal ….taky na hlídání …
Smutné, já mám psa také milujícího vodu, uvažuji mu koupit na “rochnání” něco jako je na fotce, myslíte že by do toho lezl?
Mně se na té mušli nelíbí ty okraje, to je tak na to, aby se to převrhlo. Nebude na rochnění lepší třeba kulatý maltovník (je-li pes dostatečně malý)? Nebo čtyři pražce (kůly) do čtverce a vyložit folií na skleníky (je pevná). Nebo dětský bazének překrytý folií na skleníky, aby ho pes neprodrápnul.
Máme tohle a můžu vřele doporučit
https://www.lidl.cz/assets/9a1d06c53356dd28c3ca6bf88246c575.jpeg
koupeno v Lidlu za velmi rozumný peníz. Mám ohaře - jen pro představu velikosti psa.
Já mám starou litinovou vanu, dřív jsem v ní měla i lekníny 😀
…..máme pro psy na cvičáku a fakt dobrý….
Výborný.👍
Nepůjdem se někdy cournout, nebo zajet na psí koupačku? vzala bych jen Rumíčka.
Ráda, jsem teď tedy nastydlá až běda, a tak trochu bez auta, mám prasklé péro 😀 jako jezdí, ale já se trochu bojim. Tak když dojedeš sem, uděláme tady rybníkovou procházku! Jen teda nevím kdy, dáme si vědět!
Fatia:Já mám starou litinovou vanu, dřív jsem v ní měla i lekníny 😀
To je smalt, ale hodně lidí si to plete 🙂
My máme takové u koní na napájení. Blbé je, že malý pes z ní sám nevyleze, a seskakování z rantlu na zem taky nic moc, pokud není zapuštěná.
Buggyra:To je smalt, ale hodně lidí si to plete 🙂
My máme takové u koní na napájení. Blbé je, že malý pes z ní sám nevyleze, a seskakování z rantlu na zem taky nic moc, pokud není zapuštěná.
Já vždy myslela, že je to materiál litina, smaltovaný je povrch. Je těžká jak kráva, takže to určitě není jen plech a smalt. Ale hádat se nebudu, nejserm materiálový inženýr 😀Zapuštěná je malinko, asi se spíše zavrtává sama do země vahou, než že by byla zakopaná, tak 10 cm. Boe je střední pes, takže vyskočí v pohodě, i když je pravda, že občas jí to podklouzne. Já bych byla radši kdyby tam neskákala, protože když neprší, voda smrdí, jak jsou v tom ty kytky, ale to bych jí musela zakrýt a to by taky kytkám neprospívalo. Plánuji kytky přendat do staré pozinkové sedací vany, tam naučit, že se neskáče a tuhle vanu nechat psí.
Fajn, tak jo. Až se , chudero vyzdravíš. V těchhle hicech je to vyloženě výhra, bejt nastydlá a rýmovat. Přijedu, já už umim jezdit i pro jahody! a dokonce do Alza boxu!! 😀 , to koukáš, co? 😀 Tak se ozvi, až se Ti to bude hodit. Pozdravuj Boubeles.
Ho, ho hó! Pirát (ka) silnic, od gum se práší! Možno spojit i s alzaboxem či Zboxem (zásilkovna), mám je přes ulici 😀
poslední okamžiky bazénu pro vnoučátka… je to už dávno, Night byl kachna a kachnil se tak dlouho, až ho ve švech prorazil… tady na fotce již jen zbytky vody.
Ale Night byl extrémní vodomil a vodní šílenec… Tady jako pětiměsíční štěnítko
Fákt? Tak to už skorem trefím k vám, to je supr.
Já na sebe byla megapyšná. Páč mi navíc kleknul mobil a nemohla jsem si pomoct hledáním v mapách, musela jsem jet jen podle toho, jak mě řekla paní ve Švestkách. To BYL ŽÁŽITEK!! 😀
A teď jsem byla v tom Ročově, to bylo taky dobrodrůžo .
Je to litina s povrchovou úpravou - smaltem. Máte pravdu.
My máme tuhle káď, průměr asi 1,20 m výška 35 cm. Naše ji má v těch vedrech na dvoře neustále k dispozici a řádí v ní, jak tajfun, Škoda, že nejde nahrát video. Je to pevné, řekla bych nezničitelné.
Na Nighta se vždycky ráda podívám…a jako štěníka jsem ho ještě neviděla, děkuji 👍 krásnej!