Záleží, esi si kněžna.
Čeština je krásný jazyk
Tak to je zase lingvistický oříšek🙂!
To bude nějaký vid, či co ?
Prosím, nemohla bys mi do SZ napsat, jak se přes zimu postarat o tu kytičku ( překrásnou ) cos mi poslala?
Stala jsem se na ní trochu závislá ( závislou?) a chci ji příští rok všude !
Jsem kněžna, vládnu šíleným Pruhům a Černé temnotě. Takže?
Máš to v SZ. 🙂 A těší mě, že tě těsí.
Tak písáš knižně.
Nevím, kam s tím. Je to sice matematika, ale ze zadání úlohy č. 11 mi málem vypadly bulvy.😳
Až se mi vyrazily pupínky!
😀
Ale zas jestli je to pro menší děti, což asi je, tak ty asi neví jak se to píše, takže to smysl dává.
Myslím, že by se to mělo psát správně a učitelka by měla případně vysvětlit, že se slova píší jinak a jinak čtou a říct jak. Nakonec, děti mají dnes povinnou angličtinu, kde se píše všechno jinak než čte, tak to pro ně nebude překvapení.
A pak také mohou používat přepisy kvůli ochranné známce nebo něčemu takovému.
To sotva.
Ve výukových materiálech je ohledně aut. práv výjimka, mohou se používat i celé texty, díla.
Napsat značku ale zakázané nikde není, pokud tedy v té org. není zakázaná propagace.
A kdyby, tohle propagace/reklama je, akorát napsaná blbě.
Někdo byl líný psát, možná diktoval telefonu.
Tak snad to není učebnice.
Ve výukových materiálech je ohledně aut. práv výjimka, mohou se používat i celé texty, díla.
To je vlastně pravda, dost jsem si to naštudovala, když jsem učila. No, tu éru z hlavy vytěsňuji, tak se to vylilo z vaničky s dítětem, no 😀
assil:😀
Ale zas jestli je to pro menší děti, což asi je, tak ty asi neví jak se to píše, takže to smysl dává.
Já teda nevím, ale neměly by se už ty menší děti učit, jak se to píše? A že se to jinak vyslovuje?
Myslím, že měly. Bije to do očí. Ty děti ne a to je právě chyba, na niž se pak mohou nabalovat chyby další a další.
Zadání donesla dcera ze školy, je v prváku na střední. 😃
Tak to je teda jiný level!!!😄
Irma19:Zadání donesla dcera ze školy, je v prváku na střední. 😃
😲
“Dětem” je 15-16 let, většina z nich některé z těch zařízení vlastní… 🤪
Mám teorii, jestli je tím učitelka nechtěla aktivizovat. Rozhodně se u té úlohy všichni probrali.😂😂
Jak píšu, dost síla, a nedivím se, že jsi z toho měla oči navrch hlavy!😄