Já měla doma osm let králíka Králíka. A jak poslouchal. Řekla jsem Králíku jdi do košíku a šel. Šel do své přepravky.
Naši měli fenku jménem Blecha. Jednou měla Blecha blechy.
Myslím, že husa by si zasloužila nějaké echt krásné jméno. Třeba Mařenka. Páč když člověka naštve může po ní řvát : Mařeno neser!!!☺️
Husa se jmenuje Husa. U nás se pojmenovávají mužský😂
Navíc ty Huso pitomá!!! zní taky dobře.
To mi trochu připomíná: Solnohrad je hlavní město Solnohrad.😄😉
Jj😀
Naše nejmenší psice se taky jmenuje Čivava- Čivinka. Nicméně, to i proto, že když jsem jí před takřka 14 lety dostala k narozeninám a synci mi hrdě oznámili, že to je čivava, no musela jsem ji tak pojmenovat. Tak všem mohu hrdě říct., že skutečně doma mám Čivavu. A elegantně tak vytřu zrak všem pochybovačům.
Kocour se jmenuje Kocour. To dá rozum. Jinej kocour tam není, tak proč si to dělat složité 🙂
My jsme kdysi byli o krok dál. Naše kočka se jmenovala Čočka…😀
Já měl z útulku psa, už ani nevím jaký měl původní jméno, ale máti mu říkala Krtku, táta Jerry a já mu říkal psíku 🤠
Já měla doma osm let králíka Králíka. A jak poslouchal. Řekla jsem Králíku jdi do košíku a šel. Šel do své přepravky.
Naši měli fenku jménem Blecha. Jednou měla Blecha blechy.
Aj my máme trojročného “Kohútika”. Kohútik na svoje meno reaguje tým, že dôstojne prikráča ku mne, keď svoje meno počuje. A očakáva, že ho nakŕmim z ruky. To keď dostane zrno. Ale keď je to iná, väčšia lahôdka, samozrejmä to rozdáva svojim sliepkam.
Takhle vypadá káva s Gustou
Hííílfeeee!!!!!
Zkusila jsem teď fotku zátiší s Gustíkem a kávou poslat do soutěže o nejroztomilejšího mazlíčka , co naj furt soutěžit jen papoušci, že jo?
Gusta je jednička, kam se hrabou papouši😍
A eště z něj bude užitek 😄
Huš!! Gustav se nežere.
Já vim, ste to někde psala.. Mě to ale nedalo 🤭
To nejste sám😂. Zvlášť letos na jaře to měl Gustav nahnutý. Jak na něj přišlo jaro, byla z něj tak agresivní svině že už jsem měla nabroušenou kudlu a nahřátou troubu.
😂😂😂
.🤣🤣🤣...a přitom mu stačilo pořídit nějakou pěknou husičku 😄..chudák Gustik😂
No, nevím. Teď Husenku má, ale útočit na návštěvy ho baví pořád. Jen přestal útočit na nás , tak na jaře uvidíme. Vzhledem k tomu, jak se ho ta migrantka snaží ve všem napodobit, spíš čekám že jaro stráví v brnění.
Stejně je zvláštní, jak rychle se ta nová Husa ochočila. Že žere z ruky, tak jasně mlsnost je dobrý učitel, ale Gustav má ve zvyku, když si čtu nebo usnu v křesle na zahradě a on chce chleba, přijít a tahat .ě jemně za vlasy, jako je tak probírat. No, jemně na Gustíka - neteče krev a nějaké zbudou. A tak klimbám a najednou mě zobák ťuká do hlavy a ne Gusta, ale Husenka. Normálně to okoukala. Probudila mě a pak šla se mnou pro chleba.
Takže starého psa novým kouskům nenaučíš, ale Husu jo.