A čekala bych i významné ztráty na lesních porostech….
Husa v ohrožení
.-)
A takhle si představuji myslivce 21. století s nádechem století 19. (pramáteř). Boží!
No jen mu chudákovi, koukám, upadlo C 😀
Když je schopen upustit pramáteř, pak nějaké vypadené C nikoho nemože překvapit!
Pravda, co chtít od takovýho elementa 😀
Espiro:Když je schopen upustit pramáteř, pak nějaké vypadené C nikoho nemože překvapit!
Jakože nedostatek vitamínu C se projevuje upouštěním pramáteří? A já žila v domnění, že prašivostí.
To nebyl vitamín, alébrž C jako Céčko. Myslivec vyrůstal v devadesátkách a v rámci nostalgie sebral ono C a přiřadil si ho do sbírky, rozumíte? A pokud někdo při dohledávce v ohnivzdorném obleku má čas schovávat Céčka, pak mě nepřekvapí, že neudrží pramáteř.
Proboha co mi to děláte? Prašivost ešče malovat neumim!
edit - pojala jsem to jako výzvu.
takhle nějak by mohl vypadat novodobý mysive - bez C - trpící prašivostí.
Zrzavci:takhle nějak by mohl vypadat novodobý mysive - bez C - trpící prašivostí.
Ten ale trpí leprou! 😀
Jako brzděte dámy, já nestihám. Nejdříf prašivina, tetkon ešče céčka!! Ešče michala davida k tomu ne? Nebo kdo to zpíval tu hovadinu?
Nová doba, nemoce se křížej - vidite ten prach, jak se z něj práší? To je prašivina, co potkala cestou lepru, proto mu upadla ta ruka. a nemože tim pádem už konečně sbírat ty céčka.
A logicky ani udržet pramáteř. A je to.
Zrzavci:Nová doba, nemoce se křížej - vidite ten prach, jak se z něj práší? To je prašivina, co potkala cestou lepru, proto mu upadla ta ruka. a nemože tim pádem už konečně sbírat ty céčka.
Já bych prosila - nakreslete nikoli produkt lásky lepry a prašiviny, ale samotný ten akt. Protože to mi opravdu není jasné, jak si takovéto nemoci projevují vášnivou náklonnost. To by chtělo nakreslit, ale nikoli s uměleckou licencí, ale přísně vědecky, technicky a fakticky správně.
Tak prosím, Zrzavci, jestli nakreslíte trudníka v láskyplném obětí s Mycobacterium leprae, tak fakt respekt!
(A teď se zamýšlím - pokud by trudník byl v kontaktu s leprou, ať už jakkoli něžném a milostném, asi by nebyl výsledek plod lásky Mycoparazitum trudrae, ale trudník nakažený leprou, ne?)
no a tím pádem by mohl způsobit prašivinu i lepru najednou
Počátek námluv
🤣 výborný.
a vona jako baba ho uhání,jo?
neměli by bejt třeba ale někde f kafárně? Nebo f kině?
Nová doba! Tatam jsou ty doby, kdy jinoch poklekal před děvou a ta mu stěží dovolila zahlédnout její kotníček! Dneska už lepra natvrdo vyjíždí po trudnikovi.
Zrzavci:🤣 výborný.
a vona jako baba ho uhání,jo?
neměli by bejt třeba ale někde f kafárně? Nebo f kině?
Podle tvaru lepry bych řekla, že je to kluk. 🙂 I, hm, vzájemný postoj obou aktérů o tom vypovídá.
Trudník nevím, jakého je pohlaví, ale v dnešní době je to tak jako tak jedno. 😀