To musí být opravdu k naštvání. Na naší velkou zahradu cizí kočky nechodí, protože je psi proženou, naší kočky si nevšimnou. Naše kočka chodí zase na zahradu jenom se mnou, je to chudák kočkopes.. Když by tam potká cizí kočku, prožene ji taky.
Pro jistotu zakrývám pískoviště pro děti, ale žádné kočičí prasárny se u nás nekonají, naštěstí.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 06.07.2023, 12:35:18
Stejně jako moje krajta co neuznává hranice a musim si ji zavřít do terarka ma tu povinnost majitel kočky. Smůla. Nám teď škodila dost. Už nebude… SmulaSmůla. Když jr majitel vůl…
Stejně jako moje krajta co neuznává hranice a musim si ji zavřít do terarka ma tu povinnost majitel kočky. Smůla. Nám teď škodila dost. Už nebude… SmulaSmůla. Když jr majitel vůl…
No jo, ale jak to ten chovatel kočky udělá? Kočka na všechno dlabe a leze kam chce.😢💩
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 06.07.2023, 16:53:03
Zvolila bych možná jiné papoušky jak andulky. Záleží i na prostoru. A kam s nimi v zime. Napiš mi sz, ráda poradím co budu vědět. Ale nápad to úplně šílený není a při troše snahy realizovatelny
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 06.07.2023, 16:51:04
Udělá ji volieru nebo na plot kolem sveho pozemku dá vratky. Jde to ale musí se chtít. Kdo nechce ať pak kočku označí aby bylo jasné čí je a platí za to co kočka udělá (zatím jsem nezazila nikoho kdo by za svoji kočku řešil škody) a nebrečí když někdo kočku sejme.
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 06.07.2023, 22:18:32
Jak jsem psala, o hady se nezajímám. A tak nevím - nemusí být chov (chovatel) hadů registrován někde na úřadě, aby se vědělo, kde je potencionální nebezpečí? Nepodléhá chov hadů nějakým bezpečnostním předpisům? Protože had je oproti kočce nebezpečný - buď je jedovatý nebo škrtič…
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 06.07.2023, 22:21:19
Co bude platná kočka ve voliéře? Jak bude chytat myši? Ve voliérách lidi kočky mají, ale ušlechtilé kočky, výstavní, chovné, ale ne vesnické myšilovky. Do voliéry - kotce - nezavíráme ani psa, natož bych nezavřela kočku. Kočky se pohybují volně staletí, tisíciletí, ale až teď z toho mají někteří jedinci osypky.
Možná, kdyby to bylo v nějakém satelitním městečku na okraji Prahy……Na vsi se tím nikdo zabývat nebude a vy byste byla za magora a udavače.
není to o kočkách, ale fčil v místním zpravodaji místostarostka apeluje na lidi zde se pohybující, dovolenkáře, nechť neodchytávají každého psa a neodváží ho bůhvíkam, který se pohybuje venku bez majitele, neb drtivá většina z nich toho majitele má a také se k němu vrátí…..neb jsme na vesnici a tady to tak chodí 😉….holka mě mile překvapila 😄