Já jsem problém “ jednotlivců”, jak osamělým ponožkám říkám, vyřešila rázně a jednou provždy !
Nakoupila jsem ponožky, bílé, černé a šedé, nízké a vysoké, od každých patnáct párů, ostatní jsem bez milosti vyházela. Chachá ! Teď už nebudou mít takovou manévrovací plochu ! Ponožek bude pořád dost!
Mno, mezi 180 kusy ponožek obtížně hledám dvě stejné, mění barvu, velikost a dokonce i strukturu ! Jako by se každá chtěla realizovat, být osobitá a úplně jiná než ostatní :)).
Já mám asi divnou pračku, mě ponožky nežere. 🙂 Pokud při skládání nenajde nějaká ponožka parťáka, jdu hledat pod postel (tam je schovává Bailey) nebo do pelechu (tam je odnáší Čert a občas Andí). Naštěstí je taky nežerou.
Jak nám příznaky odhalují co v těle chybí. Podívejte se, je to zajímavé… po dosažení určitého věku máme téměř všechny z těchto příznaků způsobených nedostatkem potravin uvedených zde:
Obtížnost hubnutí Co chybí: esenciální mastné kyseliny a vitamíny Kde získat: lněné semena, mrkev a losos - mimo specifických doplňků
Sladké nutkání Co chybí: nedosatatek chromu Kde získat: celá zrna, ořechy, zrní, banán, špenát, mrkev + doplňky
Špatná paměť Co chybí: acetylcholin, inositol Kde získat: sojový lecitin, vaječný žloutek + doplňky
Slabost, malátnost, nevolnost Co chybí: vitamíny A, C, E a železa Kde získat: zelenina, ovoce, libové maso a doplňky
Sklíčenosti, apatie, smutek, zlost, nespokojenost, deprese Co chybí: Peníze, moji drazí, peníze!!! Kde získat: …to kdybych věděl, neměl bych všechny tyto příznaky…
se zvukem jsou ta videa lepší…..sice se tam nic neříká, ale dokresluje to hezky…je to všechno “normální pes vs husky”…škoda, že někdo nenatočil něco takovýho s pyrenejcema, ale to by bylo asi víc statický…
Letí v balónu Putin, Biden, Okamura a Zelensky. Najednou Putin začne vyhazovat lahve vodky z balónu a chvástá se že “ těch doma máme že nevíme co s nimi”. Za chvilku Biden hází dolary se slovy “těch doma máme že nevíme co s nimi”. Zelensky se podívá na Okamuru a křičí “ať tě to ani nenapadne”.😄
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 14.12.2024, 17:04:01
No zjistila jsem, že většinou když mi rupnou nervy mám slovník vlevo, snažím se hádat na úrovni a i v hádce uvažuji, abych někoho moc neurazila tak proto levá strana😉.