Aktuálně: 3 735 inzerátů213 088 diskuzních příspěvků18 294 uživatelů

Veselé okénko

Anonymní (neregistrovaný) 02.12.2024, 15:39:56 xxx.xxx.30.248
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 02.12.2024, 15:37:00

Asi máte smůlu na “muže”

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2024, 12:09:58 xxx.xxx.34.7

pravá noha stolíka

Stelle
Stelle 03.12.2024, 13:13:03 xxx:xxx.659f:41bf
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 03.12.2024, 12:40:46

To druhý fůůůj!

kometa
kometa 03.12.2024, 13:15:26 xxx.xxx.224.101
Stelle:

To druhý fůůůj!

Naopak. V narvané MHD by to mohla být výhoda.😉

Stelle
Stelle 03.12.2024, 13:18:47 xxx:xxx.659f:41bf
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 03.12.2024, 13:15:26

Radši bych jela v narvaný MHD😄.

trojAAAcko
trojAAAcko 03.12.2024, 13:28:10 xxx.xxx.3.37
»
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 03.12.2024, 13:13:03

Zrovna mě to připadá docela hezký a pěkně autentický. 😀 

Sardullah
Sardullah 03.12.2024, 23:46:30 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 03.12.2024, 12:40:46

To druhý fůůj…  tohle by tsky někomu mohlo přivodit infarkt… taková ozdůbka kdyby na mě upadla …to bych utrpěla těžký psychický trauma.

No a z jiného soudku… myslím, že s tou nastupující generací tetovaných bsbiček to nebude zas taková katastrofa… mám plno tetovaných kamarádek, mých vrstevnic ve věkové kategorii 50+ a jsou to vynikající kuchařky a samozřejmě umí i péct… já sama mám tetování nad zadelí a dort zvládnu…. ale obávám se, že možná další generace v tomto tak úspěšná být nemusí… co tak vidím kolem sebe, tak model, kdy žena doma vaří nějak přestává být v módě.😵‍💫

trojAAAcko
trojAAAcko 04.12.2024, 08:00:14 xxx.xxx.3.37
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 03.12.2024, 23:46:30

myslím, že s tou nastupující generací tetovaných bsbiček to nebude zas taková katastrofa

Musíme si nadefinovat jakou generaci myslíme. 😀 Ten obrázek podle mě spíše myslel generaci která má momentálně kolem 30-35 let. Na tohle téma mám osobně hrozně smíšený pocity, protože nejen, že z části je to pravda. Ženy v mém věku (tudíž do 30 let) moc nevaří, ale na druhou stranu se nedivím, protože vařit pro nějaké experty a že jich je. To by mě taky nebavilo stát v kuchyni a nedostat ani pozitivní vazbu, že to jídlo aspoň dostal. To věčně poslouchám v práci na obědě jak to jídlo se nedá jíst apod… přitom mě to chutná. Když si vzpomenu na svojí výchovu která byla jenom před 20 lety a porovnám to s tím co měli ostatní v tu samou dobu tak já měl docela teror oproti nim - si pamatuju snad všechny rány co jsem dostal. 😀 Byl jsem drzý tak jedna rána on mámy a druhá o železný futra. Něco jsem řekl proti jídlu tak sotva jsem to dořekl tak jsem jí měl a druhá o stůj. 😀 Když jsem řekl, že nemám chuť na to co je k večeři tak odpověď byla “Dobře, tak budeš hlady” a hlady jsem byl. To jsem si rychle rozmyslel co řeknu a byl rád co jsem měl. 😀 

Zrovna včera jsem měl obdobnou diskuzi na jednom streamu s kamarády. Bylo to spíše na téma role ženy a muže v domácnosti. Upřímně na dnešní dobu a těch možností už to prostě snad nemůže fungovat, že žena musí vařit, uklízet, prát apod…, protože to je ženská práce. Kdybychom byli v 19. století tak by mě nikdo nikdy neviděl s koštětem v ruce, ale dnes? Opravdu nemám problém umýt nádobí, prát ručně nemusím, protože snad každý už tu pračku má. Přítelkyně si nedávno udělala radost setem pračka a sušička. Minulý rok jsem koupil i robota který umí mopovat (byl teda téměř nefunkční za třetinu ceny), ale což. Tak jsem ho komplet rozebral, vyčistil apod… a funguje doteď. Takže v čem je problém zapnout robota, naházet prádlo do pračky / sušičky, mít ještě myčku tak zapnout myčku a pak dělat další věci kolem - to zvládnu i já. Když za ty krásný zákony rovnoprávnosti už ženy chodí do práce a to se pak stíhat taky kolikrát nedá a přítelkyně má ještě tří směnný provoz takže během nočních směn je nefunkční a celý dny prospí. Pak musí běhat po úřadech kvůli dotacím na dům apod… Má taky mnoho na vyřizování které já za ní udělat nemůžu tak hold si dám papouška na rameno / pod tričko a něco udělám a při nejhorším i něco uvařím když jsem doma dřív. 😀 Stručně do shrnu větou co mi pořád říká babička “Nejhorší je když se dva lidi nedokážou domluvit”. 😀 

Jita (neregistrovaný) 04.12.2024, 09:19:56 xxx:xxx.4b4b:cb65

“mám plno tetovaných kamarádek, mých vrstevnic ve věkové kategorii 50+ a jsou to vynikající kuchařky a samozřejmě umí”

Ale vtipný to je😂 představa že ty babičky umřou hlady

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.