Veselé okénko
Jsem u toho posledního nepochopila to “nikdo: nic” - když už se tu vysvětluje 😀
🕷
Super… já jsem myslela, že mám Hynka docela nakoukanýho, ale tohle mě nějak minulo…👍
Stelle:🕷
Tak já myslela, že tohle je veselé okénko a ne že tady bude někdo reálně popisovat, jak to mám s pavoukama… to neni vtipný.
Obzvlášť když jsem asi před dvěma měsíci 3 dny spala mimo ložnici, protože jsem ve světle televize na stropě viděla velkýho pokoutníka a to opravdu není problém pavouka vidět… jdu si pro sklenici a papír, aby pavouka odchytila… narychtuju si židli, abych na něj dosáhla… furt ho při tom sleduju, pak se otočím, abych ze stolku vzala sklenici a kouknu zpět a pavouk nikde… takovej fofrník, aby někam zdrhnul to není, to měl daleko a já se otočila jen na obligátních jednadvacet, takže další možnost byla, že udělal hopsá a skočil mi do postele a já ho už nenašla…. no následovaly tři noci mimo ložnici a generální úklid…. no moc jsem se nenasmála, ještě další týden jsem měla noční můry a sledovala strop a stěny.😴😜
Takže ten paradox pro arachnofobika je opravdu to, že pavouk zmizí.
Promiň Sardullah, jestli ti tenhle můj příspěvek vadí.
Stelle:Promiň Sardullah, jestli ti tenhle můj příspěvek vadí.
V poho… to spíš bylo ode mne v nadsázce, spíš poukázání na to, že to autoři přesně vystihli…. o tom, že by vše shořelo viz poslední obrázek v mém případě nepochybuji😂
Zastaví velké nákladní auto na červenou, ke dvířkům doběhne blondýna a zaťuká na okénko. Řidič ho stáhne a blondýna na něj: "Jmenuju se Marie, jedu za váma a ztrácíte náklad." Řidič zakroutí hlavou, padne zelená. Na příští křižovatce se scéna opakuje. Na třetí červené to řidič už nevydrží, vyskočí z náklaďáku, zaťuká na okénko auta blondýnky a když ho blondýna stáhne, tak řekne: "Já jsem nějakej Franta,je zima, jsme v Liberci a já sypu sůl na silnici."
Ředitel ZOO měl včera narozeniny……těžké ráno !
Jak tu byl ten Karel, tak já zase ráda Miloše 🙂
O co já všechno nepřicházím, když mám kočky venkovní. 😅
Chingis:O co já všechno nepřicházím, když mám kočky venkovní. 😅
To je taky nápad, mít pelíšek přivázaný na překousatelném provázku! To by chtělo minimálně kevlarové vlákno.
Chingis:
Ty kočičí jsou přesné! Proto na vánoce nezdobím stromeček, ale voskovku, která visí ze stropu. Tam jsou ozdoby v bezpečí.
Voskovkou asi nemyslíte tu pastelku, že?
Nee. Voskovka kytka😉, latinsky tuším Hoya.
Ano, latinsky hoya. Nádherná https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Hoja_masit%C3%A1