😄
Veselé okénko
Fiala jde do nebe. Zaklepe na nebeskou bránu, otevře svatý Petr: "Jéé, vítejte pane Fialo! Máte dvě možnosti: buď tady zůstat nebo se jít podívat do pekla a pak si vybrat.“ Fiala se podívá za sv. Petra, poletují tam andělíčci, příjemná hudba, všichni jsou na sebe hodní, nikde žádný alkohol. "No, já bych se podíval do toho pekla, abych byl informovaný." Zabouchá na pekelnou bránu, otevře mu čertice : "Pane Fialo, pojďte dál." Všude jídlo, pití, krásné holky, hudba, pohoda, zkrátka večírek. Fiala letí zpátky do nebe, omluví se svatému Petrovi a že by raději do toho pekla. Vrátí se do pekla, zabouchá na bránu, v tom vyletí čerti, chopí se ho a šup s ním do kotle, a začnou topit. Fiala nadzvedne poklici a říká : "Jak to, vždyť tady před chvílí bylo veselo,tancovalo se, jedlo, chlastalo, holka na každém rohu, co to je ?!" A jeden čert mu povídá: "No to byla jenom naše předvolební kampaň a ta už skončila.
Jede blondýna v hustém provozu autem z práce a najednou jí přes cestu přeběhne černá kočka. Blondýna se chytne oběma rukama za hlavu; “JÉÉ PANE BOŽE TO BUDE NEŠTĚSTÍ" …
Sardullah:
Jejda a co to, že jste doma, Sardullah? Co se Vám stalo? 😇🪽😊
Vahine:Jejda a co to, že jste doma, Sardullah? Co se Vám stalo? 😇🪽😊
Tady mám dozor nad vopravdickym andělem… ten jen čeká až mu narostou křídla…. samozřejmě mám na mysli Ginu… teda alespoň jako bílej anděl vypadá.😜
Bílý anděl nebo bílá smrt, splést by si to mohl kdokoli.
Varaxi:Bílý anděl nebo bílá smrt, splést by si to mohl kdokoli.
Bílý anděl smrti…já to mám 2 v 1 😎
Stella:
hodně dobrýýýýý🤭
Stella:
A pak, že se na některá plemena (zvlášť bul - nebo bull(?) ) nedá vsehnat náhubek .
orionka-2:A pak, že se na některá plemena (zvlášť bul - nebo bull(?) ) nedá vsehnat náhubek .
z kevlarového multifilu by to asi bylo i funkční 😄
🤣