Bobca:vím,není to veselé,ale je to pěkné..dám i veselé..
Ještě se na Facebooku objevují obrázky s Ježíšem který se reinkarnoval jako krab, nebo tvořený špagetami. 😄 Jsou úplně ve stejném duchu jako tahle zvířata. Zkusím to najít.
Já milovník aut jsem, sama mám v garáži tři sportovní auta, ale tohle mi rozhodně nepřijde tak zábavný, abych to musela cpát na PSÍ forum.
No, tak zase já bych to neviděla tak tragicky, každému se líbí něco. Mě třeba záběr “závodu” pobavil 🙂 Jsou tu řekla bych zcela srovnatelné úlety v podobě manželských, politických, vesmírných… vtipů. Tak o nic nejde 🙂 A když některému vtipu nerozumím, protože třeba ty osobnosti naší společnosti neznám, tak mu nevěnuji pozornost a jdu dál. Nemám potřebu se nad tím pozastavovat.
dyž ale ta videa tady hrozně zaclání
nemyslim video, že někdo dá svoje psy
nebo v politickym vlákně
tu výroky
tu spinkala
Bobca:pořád nechápu,co je na těchto-těchhle videích veselého?😟jen můj názor🤔
Nic. Neklikám. Kór, když je to od anonyma.
kometa:Nic. Neklikám. Kór, když je to od anonyma.
Reni-já se čučnu skoro na všechno(kromě tuhle jakési upoutávky na cosi..myslím na minulé "stránce" video-nechci se vracet,ať mi to tu nezmizne) no,ale čekala jsem pointu…Já jsem sice pochopila,že v tom bude hrát roli to předjíždění silnějším autem…Já jsem svým způsobem motokrosařka.(moře let jsem dělala s chlapem motokrosy)…ALE--co je na tom to veselého🤔…to jsem myslela…Ať si sem dává kdo chce,co chce,ale tohle je myslím veselé okénko(když už)proto jsem ragovala..Mě zatím nic vtipného nepřišlo…tak čekám…Anonymové mě vytáčí od prvopočátku,nerozumím jim…ale nic moc se nezměnilo-že by si prostě dali nějaký nick-nevím,o co jim jde?Přece je nikdo nepozná! .
Varaxi:Pro milovníka aut to asi veselé být může… ale pro mě jsou všechna auta stejná, čtyři kola, jeden volant, kabina. Ani nevím, co mi stojí v garáži. A ještě googlit kontext k videu, které mě naprosto nezaujalo? Jsem doma, zvíře spí, mám čas, ale využít ho umím teda líp.
No holt asi nejsme tady ta správná cílová skupina.
Ještě se na Facebooku objevují obrázky s Ježíšem který se reinkarnoval jako krab, nebo tvořený špagetami. 😄 Jsou úplně ve stejném duchu jako tahle zvířata. Zkusím to najít.
AI je vážně zajímavá.😄
a ještě mi přišly výtvory z písku…ale to taky je asi ta AI
Tohle je lepší..😇
Tak to zaclánění videí proberte se správci. Ti zařizují ty náhledy. Třeba by šlo udělat, že bude video stejně malé jako náhled obrázku a při kliknutí na něco se tomu konkrétnímu uživateli zvětší do toho koukatelného náhledu, co “zaclání”. A kdo by to nerozklikl, tomu by to zůstalo malé.
takový aktuální 😀
Jeden pro Varaxi
😄
Já teď se zvířetem luštila křížovku. Stránka pomačkaná, doškrtaná, nečitelná… a zvíře je víc zmalované tou propiskou než ta křížovka.
A támhle poplach, že někdo barvičkami vydává psa za pandu.
Varaxi:Já teď se zvířetem luštila křížovku. Stránka pomačkaná, doškrtaná, nečitelná… a zvíře je víc zmalované tou propiskou než ta křížovka.
A ze psa máte papouška 😄
🙂
Něco mi to připomíná…