..řekla bych že humor a nadsázka….
A láska.
..řekla bych že humor a nadsázka….
A láska.
Kilian:..řekla bych že humor a nadsázka…..
určitě..Psala už někde Varaxi,jaký je závislák na něm…😇🥰
Humor? Ano.
Láska? Rozhodně.
Nadsázka? No…
🙂
..
Varaxi:Syn mi stoupá na nohy, pravidelně mě kope do břicha, každou noc mě budí s požadavkem, ať mu připravím jídlo, občas mě pomočí, tahá mě za vlasy, když jdu třeba na záchod, tak na mě ječí. Ničí mi mé nejkrásnější oblečení, narušuje veškeré mé mezilidské vztahy společensky nevhodnými projevy a má naprosto nereálná očekávání ohledně toho, co si přeje, abych mu uvařila. Když mu řeknu, že ta šikana a domácí násilí musí skončit, a pohrozím mu policií, vysměje se mi. Je to tím, že má pět měsíců?
Nebojte bude hůř až začne mluvit.Jen z posleních dnů naše šestiletá vnučka.Když přišla první den ze školy,tak se jí ptám,jak se ji tam líbilo a co paní učitelka a ona odpoví: “Dobrý,ale kdybys viděla jaký má paní učitelka velký prsa.”Nebo za úkol dostali vybarvit sluníčko.Sluníčko žlutě,paprsky červeně a mezi nimi modře.Naše madam prohlásila,že sluníčko je žlutý a ne modrý a že ona ho tedy modře nevybarví a taky nevybarvila.Ona má vůbec na všechno odpověď,to by so člověk musel ty její vejšplechty pamatovat.
No jo no… mimina…. to si furt člověk říká… už aby chodilo, už aby mluvilo a když chodí a mluví, tak mu pro změnu říkáme… seď s buď potichu…😎
A nakonec dojde na okřídlené “malé děti malé starosti, velké děti velké starosti”😉
Já se vdávala v 21,a už měla 8+9 leté děti a pak 2 svoje..Já měla ty starosti namíchané od prvopočátku😇🥰A tchýni o 40let starší v jedné kuchyni....Holt život není peříčko,ale pořádné péro(myslím třeba od pštrosa)😊🤭😄Všechno se zvládne..
Užívejte si Varaxi každý moment..strašně rychle to uteče🥰a dokumentujte!!🙏
Jj mateřská….
Taková směsice
A jeden navíc
jeden prank, docela super 😀
🤣🤣 chudák! Neměla jsem to srdce dokoukat, jak toho kluka zabije, ale brečím smíchy 🤣
https://www.facebook.com/reel/8060803867329041
🤣
megi-the-pes:
Chtěla napsat že má štěňátka a bojí se o ně, protože má doma i zablešenou kočku 😄 chuděra, vypadne m a je za blbou😄
Tak si namazali na chleba fyzika a teď i našeho kosmonauta😄👍
Oni to myslí vážně? Neslyšela jsem jediný argument.
Ale pan Remek jim něco řekl - nesedí vzdálenost.
A že kdyby někdo šel přes hranu, nebude se při něm pomalu stmívat, ale udělá krok a bude tam tma “v pravé poledne”…
A jim to nevadí.
Pro případ, že je to legrace, recese, tak tleskám.
Jinak samozřejmě hehehe.
To fakt někdo neví, jak funguje dalekohled?
Tohle je vždy na pytel, když se na nějaký problém dívá odborník jen skrz svůj obor.
Vědátor.
Nikdy nevidí souvislosti.
No a tihle se eště navíc ztrapňují.
Myslím, že s takovými teoriemi souhlasí dav, který má méně než tu základku.
Takže doufám, že je to legrace, neznám ten pořad, tak třeba jde jen o to napálit lidi.
Veselé je na tom tohle https://www.youtube.com/watch?v=rVPmu3iU82s
Létající vodní ještěrka 😀
Létající vodní ještěrka potrápila seniory v Sulkově “skáče ze stromu na strom”