🐎🐎
Veselé okénko
Noo nebylo to tak snadné zničit 🤔😄
Anonymní:Noo nebylo to tak snadné zničit 🤔😄
noo,moc jsem se nenasmála..asi tomu nerozumím..vidím mlaďocha,předvádějícího se ve Ferrari..ale nemusím rozumět všemu,že?..(nic ve zlém)
Lidi všechno dobré “zneužijí” 😄
k čemu je ta “funkce” dobrá?
Bobca:k čemu je ta “funkce” dobrá?
Je to jedna z funkcí v režimu offroad pro případ že auto zapadne do písku, bahna, sněhu. Tím že nadskakuje, tak se bez cizí pomoci celkem snadno dostane i z hodně řídkého bahna, což by bez poskakování normálně nešlo.
Bobca:noo,moc jsem se nenasmála..asi tomu nerozumím..vidím mlaďocha,předvádějícího se ve Ferrari..ale nemusím rozumět všemu,že?..(nic ve zlém)
Já si taky asi sedím na vedení, nic veselého jsem nepostřehla.
Dámy, jestli to u nás není třeba generační problém 😂
neni.
je to mimo misu - ani vesele ani chov 🙄
Možná situační nebo absurdní komedie, už jen to jak do toho drahého auta spokojeně buší, pak prostřih na vybouhnutý airbag - což se v takové situaci může stát... podobně i jak říká že musí být citlivý kvůli senzorům na spuštění airbagu a v dalším prostřihu málem projede zábradlím… už jen takhle vidět Ferrari v lese je docela úsměvné.
Nebo jak přehnaně zatěžují tu ochrannou bublinu. Asi spíš na odlehčení a pousmání než vyloženě záchvat smíchu. Ale vtipný podtón tam je po celou dobu.
přišly mi obrázky s alkoholovou tématikou..dám je sem na “přebrání”😏
Bobca:vím,není to veselé,ale je to pěkné..dám i veselé..
Je to AI.
Ph:Je to AI.
asi jo,nějak to neřeším(nepřemýšlím nad tím),ale mě se líbí ty nápady…👍
Mně se to teda nelíbí.
to je na každém..😎Miluju snímky mraků…kdybych měla přemýšlet,jestli jsou vytvořené Al ?..mám spousty fotek i svých,co jsem viděla úžasné západy slunka,atd….útvary na nebi…☁️
…myslím, že mraky fotívala zpěvačka p. Pilarová Eva