Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 26.05.2024, 10:38:24
Bobco, vy musíte mít stejnej smysl pro humor jako já, poněvadž co sem vložíte, tak u toho se neskutečně nasměju….opět mám díky vám veselejší den a lepčí náladu…díky❤️
Tak to já teda četla už ten nový třetí díl, který jsem nakonec sehnala v pevné vazbě na https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/sikmy-kostel-3-645233890 a musím teda říct že to je neskutečně dobré. Já jsem věděla že to je tak tajuplné, ale že to někdo dokáže napsat tak dobře? To by mne ani nenapadlo.
Mě to posílají známí …Já nemám FB,ani nic podobného,tak mi to přijde na mejl..Jen si nepamatuju kolikrát,jestli jsem to sem už nedávala…teď mi poslali i něco politického,ale to já nerozesílám a do politiky nechodím…
Šel jsem se svým 60tiletým otcem koupit nové boty. Z běhání po obchodech nám vyhládlo a rozhodli jsme se zajít do restaurace se najíst. U stolu jsem zpozoroval, že otec nemůže spustit oči z vedle sedící dívky. Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a modra. Kdykoliv k němu dívka obrátila oči, viděla, že na ni stále civí a když už toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala: "Co máš za problém, dědo? Tys v životě neudělal nic divokýho?" Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl sousto, co jsem měl v puse, aby mi při jeho odpovědi nezaskočilo. Otec nezklamal a s důstojným klidem a bez mrknutí oka odvětil: "Jedenkrát v životě jsem si vzal drogu a přefiknul pak páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš moje dcera?"