Černý humor
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10220148750508362&set=a.10200224540175556
Pořád nějak bojuju s tím, že mi to neukazuje vložené obrázky. Vidíte něco?
Ani jeden
Černý humor
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10220148750508362&set=a.10200224540175556
🙂
hlášky z čekáren👍
Některé jsou opravdu velmi povedné a dost jsem se tu zasmála. Zaujal mě taky ten, jak neordinují a pak mají pauzu od toho neordivání, to znamená asi, že ordinují že? 🤭
jo,tak ten je dobrý..nebo ta linka je pro případné napsání ordinační doby…?
Jako jsou ty hlášky vtipný, ale mě to přijde spíš smutný, jak doktoři tímto jednají s lidma jako s tím nejhorším povlem a ani v těch cedulích se k nim neobrací slušně.
u nás v čekárně je hláška.."buďte milí na náš personál,shání se hůř jak pacienti"..A na A4 je napsáno,na co jaký lék je,že si ho můžem volně koupit v lékárně..A telefonování zdržuje,vše se vyřizuje smskama,čeká se na odpověď někdy dýl,ale co to koho zajímá??? Čekala jsem kdysi-objednaná-asi 3 hodiny,na výsledky z laboratoře..Při vstupu do ordinace že “co potřebuju”sestra sdělila,že mám cukr 9 a ona na to “však má cukrovku”(mívám kolem 7)..Odešla jsem s prázdnou,bo"toho měli moc".A to jsem jenom měla přijít na výsledky-které jsem netušila….Neotravuju s každou prkotinou..Nesměle jsem sdělila,že jsem měla krev ve stolici-a hodně(a asi 10 dní-ona měla dovolenou)..že to vyřešíme příště,až přijdu na DIA-za měsíc….
assil:Jako jsou ty hlášky vtipný, ale mě to přijde spíš smutný, jak doktoři tímto jednají s lidma jako s tím nejhorším povlem a ani v těch cedulích se k nim neobrací slušně.
Tak nějak. Nejsem člověk, kterej by doktory nějak vyhledával, ale když něco fakt potřebuju, tak člověk si připadá, jako by je obtěžoval. Hodinu čekáte na rentgen a pak další 2 hodiny, než se vůbec dostanete do ordinace. A tam vám ještě řeknou, abyste šli tam, kde vám to naposledy pokazili. Klasická rivalita mezi Bruntálem a Krnovem ve všem, ale mě jako pacienta to vůbec nezajímá.
trochu fouká 😀
…trochu jak ty kartáče v myčce aut….úžasná fotka….
A hlavně taky ty výrazy 😀
Bobca:u nás v čekárně je hláška.."buďte milí na náš personál,shání se hůř jak pacienti"..A na A4 je napsáno,na co jaký lék je,že si ho můžem volně koupit v lékárně..A telefonování zdržuje,vše se vyřizuje smskama,čeká se na odpověď někdy dýl,ale co to koho zajímá??? Čekala jsem kdysi-objednaná-asi 3 hodiny,na výsledky z laboratoře..Při vstupu do ordinace že “co potřebuju”sestra sdělila,že mám cukr 9 a ona na to “však má cukrovku”(mívám kolem 7)..Odešla jsem s prázdnou,bo"toho měli moc".A to jsem jenom měla přijít na výsledky-které jsem netušila….Neotravuju s každou prkotinou..Nesměle jsem sdělila,že jsem měla krev ve stolici-a hodně(a asi 10 dní-ona měla dovolenou)..že to vyřešíme příště,až přijdu na DIA-za měsíc….
…to vypadá, že se nemusíte dožít s péčí vašeho obvoďáka Vánoc. Asi bych hledala nového , méně bohorovného , péče o zdraví s fatální diagnozou už je pak na prd. 😏
PS: samozřejmě že se poradím s Googlem, než jdu k doktorovi(jak se sebou tak se psem) a když doktorovo diagnoza je jiná, jsem rozladěna…😂. Kdo by chtěl na to reagovat, tak je to prosím pěkně nadsázka. 😉
Známe se s doktorkou z dřívější doby-tykáme si,a vzala mě před 3 lety jako ze známosti…že nikdo nepřibírá…Ale jedná se mnou někdy jak s póvlem..Myslím si,že je toho na ni moc..Nebo jí vadí,že jsem silná,že nechodím☹️-nejsem jediná..(ona je hubená-kolem 70let)..Jednou ji zastupovala jiná,zrovna na předoperační zprávu-spoustu mi tam toho nenapsala….vysadila mi léky,které nemusím brát pořád,jenže zrovna Meloxicam jsem před operací asi nemusela vysazovat-měla jsem právě před operací děsné bolesti..Kde se chcete poradit!!Teď ho beru dál..Novalgin se snažím vyjímečně,až když to bolí..
Já jsem třeba ráda, že moje obvoďačka šla do důchodu…u ní to bylo opravdu o tom, že než tam člověk šel, tak si sám stanovil diagnózu a ideálně i vybral léky, které na to chtěl napsat. Pokud mu skutečně něco bylo a byl schopen odhadnout, k jakému odbornému lékaři to náleží, tak se tam rovnou vypravil.
Celou agendu převzala jiná paní doktorka…mladší, akčnější…jako jo, musím říct, že mě honí jak nadmutou kozu po preventivních vyšetřeních, ale tak člověk má u ní fakty má dobrej pocit. Ale co teda nechápu…můj syn má artritidu 3 stupně, postižený všechny velký klouby…chůze??…po 20ti minutách vyřízenej a 2 dny se pak z toho vzpamatovává a musí se nadopovat prášky na bolest…někdy má bolesti takový, že i těch 20 minut není reálných. No a bohužel obézní je…tím, jak vlastně nemá pohyb, protože prostě přes bolesti nemůže a ještě v kombinaci s kortikoidama…no a ona mu řekne, že se má víc hýbat a že to prostě musí rozchodit, navíc samozřejmě mu dá dobrou radu ve smyslu, že má přestat pít sladké limonády a přestat jíst brambůrky a fastfood (no coca-colu máme tak 1x do roka na Vánoce, to samý brambůrky (Silvestr) a KFC tak 2x ročně), ale když jí to řekne, tak to vypadá, že mu to nevěří…jako mému synovi, který díky té nemoci na tom v tomhle ohledu není psychicky nejlíp, tak mu to tedy rozhodně nepřidá. Snaží se jí říct, že dokud mu to jeho zdravotní stav dovolil, tak jsme chodili na procházky se psy, jezdili na kole, ale že během těch let se nemoc zhoršila natolik, že i když by moc chtěl, tak to prostě nejde…ale při další návštěvě se ta doporučení opakují…😴
Já taky..nekupuju a nejím uzeniny..sem tam 10deka šunky(klobásku,když mám chuť na mexické fazole..…maso jím,když si zajdu do bufetu na nějaké jídlo plus mínus 3-4 týdny..Kuřecí jsem měla nakoupeno do mrazáku a po jednom jsem ho snad 1 týdně vytáhla..Nemusím to prostě..Ono to vypadá,že “co vlastně jím”..Ale třeba těstoviny na X způsobů..rizoto se zeleninou,sojovým masem občas..brambory..vejce..Mám ráda “aintopfy”-z jedné pánvičky,nebo hrnce..zelí s těstovinou..atd..játra..
Do vody si hodím občas-do 0,5l šumivou tabletu..Jinak jsem plašan..Když jdu do města,letím jak prdlá-se vidím ve výlohách a nadávám si..Jenže právě zkrz tloušťku beru víc léků..cholesterol,cukr..ředění krve..ještě prý nemám vysazovat Citalec teď,kolem operace…Mám stejnou váhu už rok..takže nepřibírám..Jó,sem tam to pivko..🤫a to je chyba..jenže,i když jsem ho vysadila i s vínem na měsíc,nic se nedělo..ani deko dolů.akorát zácpa a chuť na to pivko..😟.
Po smrti manžela mně na patologii taky řekli, že bohužel byl silný kuřák, proto ty plíce tak vypadaly. Jenže on byl nekuřák, kouřil snad naposled někdy ve 20ti a to ještě svátečně, pak už dalších 37 let nikdy nevzal cigaretu do pusy.
Ale to jsme úplně OT, protože tady má být veselo 😀
ale při další návštěvě se ta doporučení opakují…😴
Holt nás je většina v dobrých rukou.
V lednu jsem bohužel prodělala (dobrovolně) zákrok(y)
Myslela jsem, že to popíšu a pobavím zde, ale nejspíš je budu
ještě potřebovat, nebudu je popouzet. Kdybych tak mohla vrátit čas …
Někdy se to nepovede