Policejní hlídka zastaví motoristu. Na zadním sedadle vidí ležet jelena. "Co to máte na zadním sedadle?" "Psa!" "A s parohy?" "No dovolte, co je vám do soukromí mého psa?!"
Veselé okénko
S tím jezerem to je dobrý. 😀 😀
😄😄👌
Anonymní:😄😄👌
To znám. To je lesní školka. Aspoň v té, kam chodí vnučka, je to podobné.
Ten “menežment” v čele tam není zbytečně ! Fikovnice, nemáš na autě tohle ? 😄
Toho medvěda v LM už prý odstřelili.
Sarah01:Toho medvěda v LM už prý odstřelili.
do “veselého” okénka ?
to spíš tohle
Njn, veselý to asi moc není.
Potřebuji poradit ! Blíží se Velikonoce. Perník se peče nebo vaří? Záleží na tom, jak veselé Velikonoce chceš mít.
Vložím do veselého okénka okénko motoristické. Řidiči jste tu skoro všichni. Značka K+R ? Znáte, víte ?
Orionka:Vložím do veselého okénka okénko motoristické. Řidiči jste tu skoro všichni. Značka K+R ? Znáte, víte ?
Jo, KISS + RIDE
Orionka:Potřebuji poradit ! Blíží se Velikonoce. Perník se peče nebo vaří? Záleží na tom, jak veselé Velikonoce chceš mít.
Nebo na hubnutí (v Severní Korei a Japonsku).
Tak určitě taky víte, co máte udělat, když na takové místo přijedete. 🤭
Když vezete děti k busu, pusu a jeď holčičko, papá. Tato dopravní značka označuje parkoviště, na kterém lze zastavit za účelem vystoupení a nastoupení osob, které dále využívají prostředek hromadné dopravy osob. Zkratka K+R vychází z anglického „Kiss and Ride“, tedy polib a jeď.
lupus4:Ten “menežment” v čele tam není zbytečně ! Fikovnice, nemáš na autě tohle ? 😄
Nee, toto tam nemám! 😄 Vypadá to na otisk pr.ele, teda několika pr.elí!
Ano, vypadá to, že se majitelé těch zadků, ehm, tulili. Bez oblečení. S láskou. Nebo aspoň vášní.
Slečna asi spíš byla v předklonu a pán stál za ní a opíral se jen dlaněmi.
Jj, tak přesně tohle jsem nikdy nikomu na žádném autě neudělala. Přísahám, že ne. Ani jednou.
Nikdy.
No, ne v Brně. Ne letos. A to auto vyvázlo bez úhony.
Jsem z obliga. 😇
Nesuďte mě, taky Vám bylo dvacet.
Počkej, to píšeš k mému autu???😂
Nemyslím, že takové jámy po CELÉ kapotě vznikly z lásky!😄
Edit: Omlouvám se, že to teda dávám i sem.
Ještě edit: Dlaně byly též ve “hře”, ale to by tam nebyly ty další jámy a ďůlky. Teda asi ne… ;-)